logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Subota, 07 Travanj 2018 10:29

Valamar Riviera i Imperial Rab imaju najbolje hotelske barmene!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Valamar Riviera i Imperial Rab imaju najbolje hotelske barmene! Izvor/Foto: Valamar Riviera

U hotelu Valamar Diamant sinoć su na natjecanju "Best hotel barmen“ prvi puta birani najbolji hrvatski barmeni hotelskih barova. Natjecanje je okupilo više od 30 barmena iz svih regija Hrvatske, a najviše su bodova stručnog žirija prikupili kolege barmeni Valamar Riviere i našeg Imperiala Rab!

 

Poreč, 7. travnja 2018. - Hotel Valamar Diamant sinoć je bio domaćin prvom natjecanju barmena koji rade u hotelskim barovima i koje je okupilo više od 30 barmena iz svih regija Hrvatske. Natjecanje „Best hotel barmen“ je održano u organizaciji Hrvatske Sekcije Barmena pri Udruzi poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske. 

 

Valamar Riviera, jedan od glavnih pokrovitelja natjecanja, imala je čak 15 predstavnika iz Poreča, Rapca i Dubrovnika.

 

Domaći su barmeni kreativnost i maštu odmjeravali u dvije kategorije After dinner cocktails i Long drink, a suci su posebno bodovali i stručni rad u svakoj kategoriji te su na temelju vještina i prezentacije odlučili sljedeće:

 

  • Najbolji hotelski barmen u kategoriji After dinner cocktails je naš Luka Faflja (Imperial - Rab), drugo je mjesto osvojio njegov kolega Dominik Šanko, dok se na trećem mjestu smjestio Nino Karlovčec (Valamar Riviera). Najbolja u stručnom radu je Mišela Leskovar.

 

  • Pobjednik u kategoriji Long drink je Valamarov barmen Alen Muratović, a drugo i treće mjesto osvojili su kolege iz Imperiala Rab - Luka Faflja i Marko Dumičić. Ekstra bodove za stručni rad dobila je Iva Dumičić (Imperial Rab).

 

 Luka Faflja (Imperial - Rab) - Najbolji hotelski barmen u kategoriji After dinner cocktails

 

Organizatorica natjecanja, Dragana Franković, voditeljica hrane i pića u Valamar Family Life Bellevue Resortu i predsjednica Hrvatske sekcije barmena tom je prigodom istaknula: „Nakon prvog natjecanja ove vrste i velikog odaziva sigurna sam da će ovakvo odmjeravanje snaga postati tradicija. Više od 30 mladih ljudi, uistinu majstora svoje struke, pokazali su ne samo iznimnu vještinu i talent koji posjeduju, već i velik trud i napore koje ulažu i oni i kompanije u kojima rade kako bi postali najbolji i gostima pružili nezaboravno iskustvo boravka u hotelu. Jer, i okusi su dio „razglednice“ koje gost nosi pri povratku kući, što je ujedno i velika čast i priznanje svima nama koji radimo u ovoj struci. Iskrene čestitke pobjednicima!“

 

Mi iz redakcije portala Rab Danas pridružujemo se čestitkama svim natjecateljima, a posebno iznimno talentiranoj generaciji rapskih hotelskih barmena koji su i ovim izborenim nagradama na najbolji mogući način pokazali kako se čuva bogata ugostiteljska tradicija otoka Raba. Bravo! 

Pročitano 2918 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1