logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Srijeda, 01 Travanj 2015 18:04

Na adresu PŠ Barbat stiglo pismo zahvale iz Rajevog sela

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)

Povodom Međunarodnog dana sreće i nadolazećeg Uskrsa Područna škola Barbat je na prijedlog roditelja organizirala humanitarnu akciju prikupljanja školskog pribora za naše male prijatelje Područne škole Rajevo selo pri OŠ „Antun i Stjepan Radić“ iz Gunje.

Akcija je zamišljena tako da svaki učenik donese po jedan školski pribor, ali je na kraju prikupljeno i mnogo više. Učenici su svoje radove nastale povodom obilježavanja Dana sreće pridodali prikupljenom školskom priboru te sve rasporedili u pakete i poslali na adresu PŠ Rajevo selo u Gunji.

Ova je akcija samo nastavak prve, koja se provela uoči Božića. Imala je cilj razveseliti učenike PŠ Rajevo Selo i uljepšati im blagdane Božića. U prvoj akciji prikupljale su se dječje igračke, društvene igre i slatkiši. Na adresu PŠ Barbat stiglo je i pismo zahvale učiteljica i djece kojima je bilo jako drago da netko misli na njih.

Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija OŠ Ivana Rabljanina Rab za ljude s područja pogođenih poplavom 2014 (u svibnju i lipnju 2014. rapski su se osnovci priključili prikupljanju konzervirane hrane i higijenskih potrepština te humanitarnom koncertu "Rab za Slavoniju"; a u siječnju 2015. i akciji "Ljubav je djelatna sila...")

Pročitano 800 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1