Home Vijesti Na Rabu svečano otvoren završni turnir Prvenstva Hrvatske u malom nogometu za juniore

Na Rabu svečano otvoren završni turnir Prvenstva Hrvatske u malom nogometu za juniore

0
Na Rabu svečano otvoren završni turnir Prvenstva Hrvatske u malom nogometu za juniore

Foto: Foto Hrvoje Hodak

 

Svečano otvorenje započelo je defileom svih malonogometnih klubova koji sudjeluju na turniru a koji se bili predvođeni najmlađim članovima nogometne škole NK Rab koji su nosili natpise naziva klubova. Zatim su se predstavili svi suci i delegati turnira kao i predstavnik komisije za mali nogomet i nogomet na pjesku Boris Durlen, predstavnik HNS-a Denis Lukša, povjerenik natjecanja Dario Žgrablić, disciplinski sudac Zlatko Nakić, izbornik Hrvatske malonogometne reprezentacije Mato Stanković, izbornik U 19 Hrvatske malonogometne reprezentacije Marinko Mavrović, te domaćini predsjednik MNK Rab Miljenko Holjar i gradonačelnik grada Raba Nikola Grgurić.

Rab danas oglas

 

Otvorenje su svojim nastupima uveličali najmlađi članovi folklornog društva „Rapski tanac“ iz Raba, te folklornog društva „San Marino“ iz Lopara.

 

 

Nakon uvodnih riječi predstavnika Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku gosp. Borisa Durlena, koji je, između ostalog, istaknuo ambicioznost, organiziranost i entuzijazam predstavnika MNK Rab čiji rad je prepoznat u Hrvatskom nogometnom savezu. Također, zahvalio se i gradonačelniku Nikoli Grguriću koji podupie rad kluba.

 

Tom prilikom Boris Durlen je dodijelio plakete svim ekipama koje nastupaju na ovom turniru, te pehare za pobjednike regionalnih natjecanja. Tako su za osvojena prva mjesta u regionalnim natjecanjima pehari uručeni:

  • Regija Zapad – MNK Otočac
  • Regija Istok – MNK Brod 035
  • Regija Sjever – MNK Zagreb Gimka
  • Regija Jug – MNK Split Tommy

 

Najbolji u veteranskoj malonogometnoj ligi otoka Raba

Potom su izbornik Hrvatske malonogometne reprezentacije gosp. Mato Stanković i izbornik U19 Hrvatske malonogometne reprezentacije Marinko Mavrović uručili pehare i priznanja za ostvarene plasmane u veteranskoj malonogometnoj ligi otoka Raba i to za:

  1. mjesto MNK Kristofor
  2. mjesto MNK Tunera
  3. mjesto MNK Duja Špadi
  • Najbolji igrač: Dragan Ivić iz MNK Kristofor
  • Najbolji strijelac: Branko Trenčev iz MNK Tunera
  • Najbolji vratar: Vladimir Faflja iz MNK Kristofor

 

 

Najbolji u seniorskoj malonogometnoj ligi otoka Raba

Nakon toga gradonačelnik grada Raba Nikola Grgurić i predstavnik Hrvatskog nogometnog saveza Denis Lukša uručili su pehare i priznanja za ostvarene plasmane u seniorskoj malonogometnoj ligi otoka Raba i to za:

  1. mjesto MNK Mish Mash
  2. mjesto MNK Hajduk
  3. mjesto MNK Barbat
  • Najbolji igrač: Ivan Pičuljan iz MNK Mish Mash
  • Najblji strijelac Ivan Pičuljan iz MNK Mish Mash
  • Najbolji vratar: Mario Matahlija iz MNK Mish Mash

Potom je sve prisutne pozdravio gradonačelnik grada Raba Nikola Grgurić koji se zahvalio svima koji su sudjelovali u organizaciji turnira i zaželio svima ugodan boravak na Rabu i otvorio sami turnir.

 

Poznati polufinalisti

U subotu i nedjelju odigrani su susreti po skupinama te su u polufinale turnira prošli MNK Split Tommy (Split), MNK Alumnus (Zagreb), MNK Zagreb Gimka (Zagreb) i MNK Crnica (Šibenik).

 

Dođite u ponedjeljak na završnicu i uživajte u izvrsnom nogometu!

Tako će se u ponedjeljak u 10.00 i 11,30 sati odigrati polufinalni susreti između MNK Split Tommy i MNK Crnica te MNK Gimka i MNK Alumnus.

Nakon toga, u 14.00 sati igrati će se susret za 3. mjesto te finalni susret za ukupnog pobjednika turnira u 15.30 sati.

 

Po završetku turnira, u 17.00 sati dodjeliti će se pehari za osvojene plasmane na turniru kao i priznanja za najbolje pojedince čime će ovaj turnir i završiti. Stoga pozivamo sve ljubitelje malog nogometa i sporta općenito da dođu u sportsku dvoranu pogledati završnicu turnira, te uveličaju uručenje priznanja najboljima u 17.00 sati.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime