logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Nedjelja, 20 Svibanj 2018 07:17

Održana redovna godišnja Skupština DVD-a Lopar

Napisao/la Marin Mušćo, predsjednik DVD-a Lopar
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Održana redovna godišnja Skupština DVD-a Lopar Izvor: DVD Lopar

U petak 18. svibnja, u prostoru DVD-a Lopar održana je redovna godišnja Skupština DVD-a Lopar prije koje su vatrogasci na grobove svojih preminulih kolega (Nasera, Bigeca, Laza, Dušića i Andrijana) položili i zapalili svijeće.

 

 

Skupštini su nazočili saborski zastupnik i načelnik Općine Lopar Josip Borić, zatim dopredsjednik VZPGŽ Velibor Velo Topolovec, zapovjednik VZPGŽ Mladen Šćulac, predsjednik PVZO Rab Mirko Škarić, zapovjednik PVZO Rab Milivoj Ličina, načelnik PP Rab Stjepan Boban, direktor KTD Lopar Vrutak i Loparko Zdenko Jakuc, predstavnici udruga UVDR, DŠR, ovčari, lovci, MK Rab, kao i podupirajući članovi, kolege vatrogasci iz DVD-a Jakšić, DVD-a Rab te bratskog DVD-a San Marino Novi Vinodolski.

 

Jednoglasno su usvojena sva izvješća za 2017. godinu, a bila je to prigoda za dodjelu priznanja, plamenica i medalja zaslužnim pojedincima. Gosti su u svojim obraćanjima redom isticali važnost vatrogasca u životu jedne sredine, u preventivi, zaštiti i pomoći u svim nedaćama, te je obećana daljnja potpora Društvu sa svih razina.

 

Uz želju za uspješan daljnji rad Društva zaključen je službeni dio Skupštine, a neslužbeni dio i druženje nastavljeni su u UO Laguna.

Pročitano 1787 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1