Home Vijesti Čarolijom svjetlosti i odličnim nastupom Caiman Verde započeli ovogodišnji Kantuni

Čarolijom svjetlosti i odličnim nastupom Caiman Verde započeli ovogodišnji Kantuni

0
Čarolijom svjetlosti i odličnim nastupom Caiman Verde započeli ovogodišnji Kantuni

Foto: Foto: PETAR LUPIĆ

 Fotografije snimio Petar Lupić

 

U ambijentu prekrasnoga mediteranskoga vrta, čija je ljepota bila dodatno istaknuta nizom detalja, ukrasa i cvijeća, brojni gosti Raba, uživali su u lokaciji i u druženju, kao i u prvorazrednoj ponudi koktela i drugih osvježavajućih pića.

Rab danas oglas

 

Otoci s baldahinima, veliki jastuci i pozicije za ugodni boravak, u decentno osvijetljenome prostoru ovoga Kantuna svjetla, pružili su posjetiteljima puno razloga za uživanje, a punom doživljaju dodatno je pridonio i odličan nastup latino senzacije Caiman Verde.

 

Od pozicije do pozicije provlačili su se komentari i Rabljana i gostiju kako bi ovako trebalo cijele godine, a topli i živi ritmovi sastava Caiman Verde zadržali su posjetitelje u Parku Dorka do dugo u noć.

 

Najbolji je to poziv svim Rabljanima i njihovim gostima da se i u naredna tri dana – od petka 22. pa sve do nedjelje 24.6. – svakoga dana od 19 do 01 iza ponoći – Vidimo na Kantunu. Programi manifestacije održavat će se na 3 lokacije – u Parku Dorka, na Pjaceti te u Mahačevoj vili, a očekuje nas niz glazbenih poslastica od Gordane Marković preko Lu Jakelić do Double Jam u jedinstvenim ambijentima rapskih Kantuna.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime