logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Nedjelja, 15 Srpanj 2018 19:13

Rab je pjesmom, vatrometom i aplauzima zahvalio našim reprezentativcima

Autor:
Ocijeni sadržaj
(8 glasa/-ova)
Rab je pjesmom, vatrometom i aplauzima zahvalio našim reprezentativcima Foto: Hrvoje Hodak

Dugo nakon završetka utakmice, unatoč porazu od Francuske, među navijačima na Trgu Municipium Arba nije bilo pognute glave, dapače, s puno ponosa orile su se navijačke pjesme iz sveg glasa, a na svako pojavljivanje naših igrača na velikom ekranu krenuo bi spontani aplauz.

 Foto: Hrvoje Hodak

 

Skandiralo se Modriću, Daliću i čitavoj reprezentaciji, vijorile su hrvatske zastave, a nije izostao niti vatromet unatoč dnevnom svjetlu.

 

Veselo društvo iz Moderato Caffea s Mirkom Alilovićem

 

Brojni turisti pridružili su se našim navijačima, a u jednoj veseloj skupini zatekli smo i našeg zlatnog rukometnog reprezentativca Mirka Alilovića. Momci su nam u Rusiji pružili predivne trenutke i rapski navijači to znaju cijeniti.

 

 

U crveno-bijeloj navijačkoj masi, uspjeli smo na trenutak vidjeti i fotografirati jedan razvijeni šal Francuske reprezentacije, kojoj čestitamo na pobjedi - no našim momcima kapa dolje, igrali su ljepši nogomet i dominirali terenom čitavim tijekom velikog finala. Bravo Hrvatska!!!

 

Francuski šal među "kockicama"

Pročitano 5922 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1