logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Subota, 15 Kolovoz 2015 16:18

Sorigne Bottom Boysi i prijatelji napunili Banovu vilu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Sorigne Bottom Boysi i prijatelji napunili Banovu vilu Foto: Hrvoje Hodak

U petak, 14.8. na Banovoj vili na svoje su došli svi oni koji su željno iščekivali gotovo ciklički tempiran (jednom u godini) nastup rapskog benda "Sorigne Bottom Boys".

Bio je naravno gušt slušati ih opet, a bazičnoj i stalnoj postavi benda koju čine: Damir Ćopić, Boris Belamarić i Patrik Krstinić, pridružio se Marko Jurić (Belfast Food) i jedina "girl" među njima, Tanja Zudenigo kao lijepo uklopljena vokalna potpora sjajnom Patriku Krstiniću.

Stanislav na dan koncerta postao otac

Iako je toga dana postao otac, na drugi dio koncerta stigao je još jedan glazbeni gost, Stanislav Šredl, kojemu i ovim putem upućujemo naše redakcijske čestitke.

Na bogatom repertoaru kojeg dečki biraju vodeći se isključivo vlastitim glazbenim afinitetima našli su se tako coveri Bowiea, The Beatlesa, R. Williamsa, Arctic Monkeysa, Tome Bebića, Radioheada, Tom Waitsa, Balaševića, Dublinersa...

Nina Kraljić u publici

Ne treba ni spominjati da je atmosfera na prepunoj Banovoj vili bila izvrsna, a među publikom, u društvu naše mlade rapske kantautorice Anje Kurelić, o kojoj ćete tek slušati, bila je i svima znana pobjednica ovogodišnjeg The Voice-a Nina Kraljić.

Sve u svemu, bravo Sorigne Bottom Boysi, mogli bi vi to i češće, zar ne?

Pročitano 2748 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

seakayakcroatia