logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Nedjelja, 02 Rujan 2018 13:55

MNK BISTRO CAPITANO RAB osvojio 25. jubilarni turnir Mala Gospa Lopar 2018

Napisao/la DŠR Lopar
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)

U Loparu se u organizaciji DŠR-a Lopar i MNK-a Lopar 31.8. i 1.9. odigrao 25. jubilarni malonogometni turnir Mala Gospa Lopar 2018.

Sudjelovalo je 7 ekipa od kojih dvije prvoligaške (MNK Split Tommy, MNK Osijek Kelme, MNK Lopar, MNK Rab, Bistro Capitano Rab, MNK Barbat i MNK Malin Omišalj, a nakon utakmica po skupinama u polufinale su prošle ekipe Osijek Kelme, Rab, Split Tommy i Bistro Capitano.

 

Iako su svi očekivali finale između prviligaških ekipa Splita i Osijeka, to se nije dogodilo. U prvom polfinalnom susretu ekipa Osijeka izgubila je od ekipe Capitano Rab, a u ljepotici turnira Rab je svladao ekipu Splita. U utakmici za 3. mjesto Split Tommy boljim izvođenjem penala svladao je ekipu Osijek Kelme sa 4:3. Nakon igre po teškom terenu, ekipa Bistro Capitano Rab svladala je ekipu MNK Rab sa 3:0.

 

Nagradu za najboljeg golmana osvojio je Ozren Petrović - Ogy, za najboljeg strijelca Ivan Pičuljan, a za najboljeg igrača Robert Grbić.

Nagrade za najbolje individualce podijelio je izbornik Hrvatske malonogometne reprezentacije Mato Stanković, a pehare za najbolje ekipe načelnik Općine Lopar Josip Borić.

 

Čestitke Bistro Capitanu Rab na osvojenom turniru kao i ostalim dobitnicima te svim sudionicima na turniru.

Pohvale sucima Ivanu Mujanu i Goranu Duvnjaku na izvrsnom suđenju.

Pročitano 2047 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1