logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Petak, 14 Rujan 2018 10:21

Do kraja rujna traju upisi u posebne programe za djecu u DV Pahuljica

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Iz Dječjeg vrtića Pahuljica stiže obavijest roditeljima da će do kraja rujna trajati upisi u posebne programe koji se provode u vrtiću i to: rano učenje engleskog jezika, lutkarsko-scenski program i glazbeni program. U programe se mogu upisati i djeca koja ne pohađaju vrtić.

 

  • Program ranog učenja engleskog jezika provodi se s djecom starijom od 4 godine. Cilj programa je razvijati senzibilitet za strani jezik, poticati razvoj govornih sposobnosti i percepcije. Program će se održavati u prostorima matičnog Vrtića, a trajat će 90 minuta tjedno (2x45 minuta). Voditeljica programa: odgajateljica Magdalena Mahić. Cijena programa je 150 kn mjesečno.

 

  • Lutkarsko-scenski program za cilj ima upoznati djecu s lutkarsko-scenskom umjetnošću, razvijati ljubav prema umjetnosti kao i pisanoj i govornoj riječi te podržavati i poticati dječje spontano stvaralaštvo i individualne sposobnosti izražavanja povezanih s lutkarsko-scenskom umjetnošću. Program je namijenjen djeci starijoj od 4 godine, a odvijat će se u prostorima matičnog Vrtića i trajat će 90 min tjedno (2x45 minuta). Voditeljica programa je odgajateljica Andrea Antešić. Cijena programa iznosi 150 kn mjesečno.

 

  • Glazbeni program provodi se s djecom starijom od 4 godine, 90 min tjedno (2x45 minuta) u prostorijama matičnog Vrtića. Cilj programa je razvijati interes za glazbu i želju djece da sudjeluju u glazbenim aktivnostima - da pjevaju, slušaju glazbu, sviraju i plešu, tj. izvode pokrete uz glazbu. Voditeljica programa je odgajateljica Kristina Holjar. Cijena programa iznosi 150 kn mjesečno.

 

Svi programi verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za odgoj i obrazovanje. Ukoliko ste zainteresirani, odnosno ukoliko Vaše dijete ima želju za sudjelovanjem u nekom od programa možete se prijaviti kod pedagoginje u ured ili na broj mobitela 091 644 5203.

 

Pročitano 1293 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1