Home Vijesti Uvertira u Mjesec hrvatske knjige u knjižnici Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab

Uvertira u Mjesec hrvatske knjige u knjižnici Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab

0
Uvertira u Mjesec hrvatske knjige u knjižnici Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab

Foto: RabDanas

 

U Mjesecu hrvatske knjige knjižnice obično nude različite atraktivne i zanimljive programe i radionice te ugošćuju književnike i autore koji bi mogli biti zanimljivi njihovim korisnicima.

Rab danas oglas

 

Susreti s književnicima Želimirom Hercigonjom i Krešimirom Butkovićem

Iako Mjesec hrvatske knjige službeno počinje 15. listopada svečanim otvorenjem u Zagrebu, u našoj se školi i školskoj knjižnici već u ovom tjednu planiraju susreti s književnicima za djecu i mlade. Tako će se u srijedu, 10. listopada učenicima razredne nastave iz matične škole predstaviti književnik Želimir Hercigonja. Radi se o autoru čija se djela nalaze na popisu lektire za osnovnu školu te je stoga njegov rad dobro poznat našim učenicima. Susret sa Želimirom Hercigonjom organiziramo u suradnji s nakladničkom kućom Alfa.

 

U petak, 12. listopada u 17.00 sati, književnik Krešimir Butković predstavit će učenicima predmetne nastave svoj novi roman Bornin vremeplov 2: Borna na Rabu. Iako je susret s Krešimirom Butkovićem predviđen za učenike sedmih razreda u sklopu nastave hrvatskog jezika, dobrodošli su i učenici ostalih razreda koji tada nisu na nastavi. Roman će širem građanstvu Krešimir Butković predstaviti u subotu 20. listopada u 18.00 sati u Osnovnoj školi Ivana Rabljanina Rab. Susret za javnost organiziran je u suradnji s Gradskom knjižnicom Rab i nakladničkom kućom Funditus.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime