Home Vijesti Vjernici župe Barbat iskazali veliku zahvalnost vlč. Katunaru

Vjernici župe Barbat iskazali veliku zahvalnost vlč. Katunaru

0
Vjernici župe Barbat iskazali veliku zahvalnost vlč. Katunaru

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Vlč. Katunar, naime, prigodom najnovijih imenovanja i premiještaja u Biskupiji Krk, razriješen je službe župnika u Barbatu te je imenovan župnikom u Osoru, Beleju i Ustrinama, pa se tako večeras, nakon deset godina službovanja u Barbatskoj župi, oproštajnom misom i poniznim riječima: “Ako sam ikome išta loše učinio neka mi oprosti”, još jednom zahvalio i uputio božji blagoslov svojim dragim župljanima.

Tople riječi zahvale u ime svih vjernika župe Barbat uputila mu je gospođa Ružica Kaštelan, dječica su mu pored oltara izvela emotivni recital zahvale, a gospođa Ljerka Štokić također je u ime svih vjernika župe Barbat vlč. Katunaru uručila posebno aranžiranu košaru s autohtonim rapskim proizvodima.

Rab danas oglas

Po završetku mise okupljeno mnoštvo ispred crkve aplauzom je dočekalo svojeg župnika na odlasku, a mnogi su se htjeli i osobno s njime pozdraviti i fotografirati.

Na mjesto vlč. Katunara uskoro će doći vlč. Krunoslav Boras koji je razriješen službe župnika u Krasu, te je imenovan župnikom u Barbatu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime