logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Petak, 09 Studeni 2018 08:07

Prijave na preostala slobodna mjesta na kazališnoj radionici za djecu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Obaviještavamo vas da je ostalo još nekoliko slobodnih mjesta na kazališnoj radionici za djecu pa molimo zainteresirane da se što prije prijave!!!

 

U suradnji Kreativnog laboratorija suvremenog kazališta KRILA iz Rijeke i Centra za kulturu Lopar, 10. i 11. studenog u u prostoru DVD-a Lopar bit će organizirana Kazališna radionica za djecu uzrasta od 1. do 5. razreda osnovne škole. Radionicu će voditi Ivana Peranić, kazališna umjetnica i umjetnička voditeljica Kreativnog laboratorija suvremenog kazališta KRILA.

 

Ulaz je slobodan uz prethodnu prijavu zbog ograničenog broja sudionika te molimo zainteresirane da se prijave u Centru za kulturu Lopar: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; 099/814-0712.

 

O RADIONICI:

Polaznici u suradnji s umjetničkim i pedagoškim vodstvom programa zajednički prolaze kroz proces stvaranja kazališne predstave s naglaskom na razvijanju glumačkih vještina te sposobnosti izražavanja svojih misli, stavova, osjećaja, iskustava i mašte – govorom, glasom i kretanjem – individualno, u paru i u grupi.

Ciljevi programa:

  • omogućiti djeci da u kontaktu sa kazališnim umjetnicima i pedagozima, stječu nove scenske vještine, znanja i iskustva koje glumac/izvođač koristi prilikom stvaranja scenskoga materijala, a koje uključuju scenski pokret, glas, improvizaciju, kompoziciju te izvedbu pred publikom.
  • oslobađanje razigrane esencije u svakom sudioniku, razvijanje istraživačkog stava i smjelosti u susretu s novim, te potenciranje stanja otvorenosti, spontanosti i bivanja u trenutku.

 

O EDUKACCIJSKOM PROGRAMU KRILA:

Edukacijski program KRILA je program stručnog neformalnog obrazovanja u području suvremenog kazališta i izvedbe. Već sedmu godinu za redom program doprinosi unapređenju osobnog i profesionalnog razvoja djece, mladih i odraslih u gradu Rijeci i okolici (PGŽ i Istarska županija) kroz edukativne kazališne sadržaje koji odgovaraju njihovim potrebama, oslanjajući se na prakse kazališta koje su suvremene, suradničke, angažirane i inkluzivne. Njihov pristup umjetničko-pedagoškom radu u centar stavlja kreativnost, imaginaciju, autorstvo, slobodu izbora i inovaciju.

 

Više informacija na www.krila.org. / FB Krila Kreativni Laboratorij / Instagram krila.ri

  • Organizator: Centar za kulturu Lopar
  • Produkcija: Kreativni laboratorij suvremenog kazališta KRILA
  • Program je ostvaren uz financijsku podršku Kulturne mreže PGŽ-a i Općine Lopar
Pročitano 1006 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1