Home Vijesti Uzvratni posjet veterana MNK Raba veteranima Torcide Konavle

Uzvratni posjet veterana MNK Raba veteranima Torcide Konavle

0
Uzvratni posjet veterana MNK Raba veteranima Torcide Konavle

Foto: Izvor: Veterani MNK Rab

 {gallery}Torcida Konavle{/gallery}

 

Rab danas oglas

Most prijateljstva između ove dvije ekipe izgradio je naš izbornik futsal reprezentacije Mato Stanković koji je rođeni Konavljanin.

 

Kao i na Rabu u veljači, u Konavlima je u subotu, između ove dvije ekipe, odigrana prijateljska utakmica. Domaćini su pobjedili rezultatom 2:0, te na taj način izjednačili omjer na 1:1. Naime, Rabljani su na svom terenu pobjedili rezultatom 3:2.

 

Mogli smo vidjeti tvrdu i živu utakmicu u kojoj su obje ekipe stvorile pregršt prilika, ali zgoditaka nije bilo u prvom dijelu utakmice. Iskazali su se vratari obje momčadi koji lijepim obranama sačuvali svoje mreže.

 

U drugom dijelu obje ekipe su nastavile u istom ritmu, ali pogodaka nije bilo. Kada su svi već mislili da će se utakmica odlučivati raspucavanjem penala, domaćini su prekrasnim golom dvije minute prije kraja utamice poveli sa 1:0. Rabljani su se otvorili u pokušaju da poravnaju rezultat, ali je domaćin iskoristio jednu kontru te u finišu same utakmice postigao pogodak za konačnih 2:0.

 

Utakmica je prošla u prijateljskom, ali natjecateljskom žaru. Rezultat je ovoga puta bio u drugom planu, a to je potvrdilo i „treće poluvrijeme“ koje je potrajalo dugo u noć.

 

Konavljani su se pokazali kao odlični domaćini i potrudili se da se Rabljani osjećaju ugodno i dobrodošlo, a sudeći po reakcijama Rabljana, u tome su bili i više nego uspješni.

 

Neupitno je da će se prijateljstvo između ove dvije ekipe nastaviti i nadamo se trajati dugo vremena.

 

Ovim putem veterani MNK Raba zahvaljuju svojim domaćinima na čelu s Matom Stankovićem, te se u proljeće 2019. godine nadaju novom sportskom i gastonomskom nadmetanju na Rabu.

 

Veterani MNK Raba su po povratku iz Konavala u nedjelju 18. studenog, na spomen-obilježju u Škabrnji zapalili svijeće i odali počast svim žrtvama toga mjesta u Domovinskom ratu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime