Home Vijesti Godišnje okupljanje zaposlenika Valamar Riviere u Poreču u domaćinskom duhu Rabske fjere

Godišnje okupljanje zaposlenika Valamar Riviere u Poreču u domaćinskom duhu Rabske fjere

0
Godišnje okupljanje zaposlenika Valamar Riviere u Poreču u domaćinskom duhu Rabske fjere

Foto: RabDanas

{gallery}Valamar 2018{/gallery}

 

Rab danas oglas

U duhu Rabske fjere s Raba su stigli samostreličari, bubnjari, fanfaristi te su predstavljeni zanati koji njeguju duh tradicije starih obrta. Uživo se pripremala i Rabska torta uz brojne druge slane i slatke rapske delicije.

 

Ukupno su podijeljene čak 24 nagrade, i to za najbolje zaposlenike, top hotele, ljetovališta i kampove, izuzetna postignuća te najbolje nove proizvode i inovacije. Valamar Collection Girandella Resort nagrađen je kao najbolji u brendu Collection – biranoj kolekciji hotela modernog luksuza za najzahtjevnije goste te kolekciji najboljih hotela koje Valamar ima u svom portfelju. Lanterna Premium Camping Resort dobio je priznanje za najbolje Valamarovo premium kamping ljetovalište čiju vrhunsku ponudu i kvalitetu sadržaja redovito prepoznaje i nagrađuje i struka. Najveća ocjena zadovoljstva gostiju, čak 94%, nagradu je priskrbila Valamar Collection Isabella Island Resortu. Nagrada za najbolji tim pripala je ovogodišnjoj uspješnoj Valamarovoj kampanji za zapošljavanje – Dobar posao u Valamaru, koja je pridonijela pozicioniranju kompanije među top 12 poslodavaca u Hrvatskoj, rezultirala s 5.466 prijava za posao, a video materijali generirali su 756.000 pregleda na Facebooku.

 

Nagrada za zaposlenika godine Manueli Beg, za Najveći rast kvalitete Valamar Collection Imperial Hotelu, a za Najbolji topli obrok Valamar Padova Hotelu

Nagrada za Najveći rast kvalitete dodijeljena je timu Valamar Collection Imperial Hotela. Od pokazatelja kvaliltete posebno se ističu zadovoljstvo gostiju od čak 92% te Unbelievable index od visokih 82% (Unbelievable usluga odnosi se na izvrsnost u usluzi na svim nivoima i na zaposlenike koji gostima svakodnevno stvaraju nezaboravna sjećanja te ih gosti upravo tako i ocjenjuju – kao Unbelievable). Izvrsno kotira i na poznatim turističkim portalima pa je tako Booking.com ocjena visokih 9,2, a na Trip Advisoru se nalazi na prvome mjestu. Nagradu je ispred tima Valamar Collection Imperial Hotela preuzeo Damjan Dumić, direktor hotela, a nagradu je uručio Vlado Miš, predsjednik Uprave Imperiala d.d.

 

Po prvi puta u Valamarovim destinacijama je mjereno zadovoljstvo zaposlenika toplim obrokom i to kroz anketu korporativne klime i kulture. Topli obrok u ovome hotelu ocijenjen je vrlo visokom ocjenom, a nagrada za Najbolji topli obrok otišla je na otok Rab u Valamar Padova Hotel. Nagradu je preuzeo Antonio Beg, direktor Valamar Padova Hotela i Clustera Rab.

 

Nagradu za zaposlenika godine u Valamarovoj destinaciji otok Rab dobila je Manuela Beg, konobarica u hotelu Valamar Carolina Hotel & Villas. Ove sezone pridružila se timu Hrane i pića u Valamar Collection Imperial Hotelu te sudjeluje u promjeni i uvođenju novog koncepta s naglaskom na V-level uslugu. U oba hotela izabrana je za djelatnika mjeseca prema ocjeni gostiju.

 

Posebna priznanja Valamar dodjeluje jubilarcima, svojim zaposlenicima od 10 do 45 godina radnoga staža. Ove godine je više od 210 zaposlenika grupacije Valamar obilježilo svoje jubilarne godišnjice.

 

Tradicionalnim godišnjim okupljanjem svih zaposlenika Valamar obilježava još jednu u nizu uspješnih poslovnih godina. Ove je godine tako kompanija uspješno finalizirala proces preuzimanja poduzeća Hoteli Makarska d.d. u Hrvatskoj i prvog Valamarovog hotela u Austriji, već u prvih devet mjeseci prvi puta ostvarila više od 6 milijuna noćenja te predstavila novu brend strategiju i brend identitet pod sloganom „All You Can Holiday“. Ovim godišnjim okupljanjem kompanija je ujedno i zaokružila obilježavanje 65. godišnjice Valamar Riviere.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime