logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 08 Rujan 2015 18:40

Osobe s invaliditetom u neposrednoj komunikaciji s predstavnicima rapskih institucija

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Osobe s invaliditetom u neposrednoj komunikaciji s predstavnicima rapskih institucija Foto: Hrvoje Hodak

Danas održani okrugli stol "Osobe s invaliditetom - naši gosti" u prostoru kongresne dvorane hotela "Padova" definitivno bi trebao predstavljati prekretnicu u načinu razmišljanja o poteškoćama s kojima se na otoku Rabu susreću naši gosti, ali i naši sugrađani koje svrstavamo u kategoriju osoba s invaliditetom.

Uz gosta okruglog stola, književnika i inicijatora brojnih aktivnosti na poboljšanju uvjeta života osoba s invaliditetom na Rabu i šire, Krešimira Butkovića, skupom je moderirala organizatorica projekta u sklopu ovogodišnjeg rapskog Tjedna jednakih mogućnosti, tajnica Udruge invalida kvarnerskih otoka Rezika Janković.

Tjedan koji je započeo izuzetno uspješnim subotnjim 5. plivačkim maratonom "Srcem protiv barijera", nastavljen je edukativnim programom, najprije susretom s učenicima osmih razreda u Osnovnoj školi Ivana Rabljanina Rab, a potom u utorak i okruglim stolom na kojeg su se odazvali predstavnici brojnih institucija na Rabu.

O tome kako je protekao razgovor sudionika, koje su teme otvorene, što su pojedini sudionici izjavili i kakavi su zaključci donijeti, čitat ćete Uskoro na portalu RabDanas.

Pročitano 1703 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1