Home Vijesti Veselo badnje prijepodne na Trgu Municipium Arba

Veselo badnje prijepodne na Trgu Municipium Arba

0
Veselo badnje prijepodne na Trgu Municipium Arba

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Ipak, ukoliko vremenske prilike posluže, veseli Djedica bi na Rab mogao doći još jednom ove godine i to 31. prosinca (na Staru godinu), a sve kako bi održao lijepu tradiciju i ispunio svoju padobransku misiju.

Rab danas oglas

 

Sve ostalo na Trgu Municipium Arba odvijalo se prema zacrtanom programu na Badnjak. Naime, nakon što je Djed Božićnjak s pozornice, okružen svojom kostimiranom pratnjom, pozdravio sve okupljene, a posebno najmlađe Rabljane, program kojeg je vodila Irena Ivić nastavljen je tradicionalnom podjelom sadnica maslina parovima koji su se na Rabu vjenčali tijekom 2018. godine. Poželjevši im radosne blagdane i svako dobro u budućem zajedničkom životu, sadnice je parovima uručio gradonačelnik Raba Nikola Grgurić.

Iako se ovoj podjeli nisu mogli odazvati svi, u godini koja je na izmaku na Rabu se vjenčalo 28 parova, čemu treba pridodati i 29. par čije je vjenčanje zakazano za 29. prosinca.

 

Uz zvuke riječkog benda Fortunal, rapsko badnje druženje nastavljeno je u znaku bogate gastro ponude ribljih specijaliteta, koje su za okupljene na Trgu Municipuim Arba pripremili članovi Udruge Komin i SRK Dolin iz Barbata, DSR Kampora i SRK Tunere iz Supetarske Drage.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime