logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 01 Siječanj 2019 15:28

Očaravajućom energijom Doris Dragović Rabljane uvela u Novu 2019. godinu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Očaravajućom energijom Doris Dragović Rabljane uvela u Novu 2019. godinu Foto: Ivica Hodak

Nikad brojnije okupljenoj publici na Trgu Municipium Arba vrijeme do nastupa veličanstvene Doris Dragović uspješno su „kratili“ članovi riječke grupe „Venus“ predvođeni njihovom pjevačkom zvijezdom Rinom Petrovićem.

 

Tridesetak minuta prije ponoći na adventskoj pozornici, burno pozdravljena, pojavila se Doris. Već prvom pjesmom pokazala je da je spremna rapskoj publici pružiti nezaboravnu večer, a unatoč izmjerenih 7°C koje je bura dodatno rashladila, suradnja s okupljenom publikom, u kojoj su brojem dominirali mlađi, bila je izvanredna. Pokazalo se da itekako dobro poznaju njezin repertoar pjevajući unisono čitavim tijekom koncerta, a kada je Doris to zatražila, publika je po koju strofu otpjevala i sama.

 

Za sam ulazak u Novu 2019., uoči odbrojavanja Doris je Rabljane i njihove goste uvela s pjesmom "Željo moja" kojom je nastupila na Eurosongu u norveškom Bergenu sada već davne 1986. godine.

 

Što se pak tiče gostiju Raba, njih 800 boravilo je uglavnom u Valamar Padova Hotelu, Valamar Collection Imperial Hotelu te Hotelu International koji se ne nalazi u Valamar grupaciji. Zasigurno se i određeni broj tih hotelskih gostiju našao među okupljenim Rabljanima na Trgu Municipijuma Arba.

Dva Valamarova hotela ugostila su oko 540 gostiju, što je i puni kapacitet ovih dvaju hotela. U Valamar Padova Hotelu, koja je svoja vrata otvorio najranije, 23. prosinca, najbrojniji su bili, pomalo iznenađujuće, gosti iz Švicarske, uz nešto Nijemaca, Austrijanaca, Slovenaca i domaćih gostiju.

Valamar Collection Imperial Hotel, koji je kao i International svoja vrata otvorio 29. prosinca, ugostio je 231 gosta, njih 200 iz Austrije, te nešto Talijana, Slovenaca i naših domaćih gostiju.

Za goste ovih dvaju hotela, koji se u Silvestarskoj noći nisu odlučili otići na Trg Municipium Arba, hoteli su osigurali bogatu novogodišnju večeru i zabavu uz živu glazbu.

 

Zanimljivo je da je goste Hotela International, a bilo ih je 240, zabavljala glazbena skupina iz Austrije, što ne čudi jer su među gostima tog hotela upravo Austrijanci bili najbrojniji.

Pročitano 3457 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1