Home Vijesti Očaravajućom energijom Doris Dragović Rabljane uvela u Novu 2019. godinu

Očaravajućom energijom Doris Dragović Rabljane uvela u Novu 2019. godinu

0
Očaravajućom energijom Doris Dragović Rabljane uvela u Novu 2019. godinu

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Tridesetak minuta prije ponoći na adventskoj pozornici, burno pozdravljena, pojavila se Doris. Već prvom pjesmom pokazala je da je spremna rapskoj publici pružiti nezaboravnu večer, a unatoč izmjerenih 7°C koje je bura dodatno rashladila, suradnja s okupljenom publikom, u kojoj su brojem dominirali mlađi, bila je izvanredna. Pokazalo se da itekako dobro poznaju njezin repertoar pjevajući unisono čitavim tijekom koncerta, a kada je Doris to zatražila, publika je po koju strofu otpjevala i sama.

Rab danas oglas

 

Za sam ulazak u Novu 2019., uoči odbrojavanja Doris je Rabljane i njihove goste uvela s pjesmom “Željo moja” kojom je nastupila na Eurosongu u norveškom Bergenu sada već davne 1986. godine.

 

Što se pak tiče gostiju Raba, njih 800 boravilo je uglavnom u Valamar Padova Hotelu, Valamar Collection Imperial Hotelu te Hotelu International koji se ne nalazi u Valamar grupaciji. Zasigurno se i određeni broj tih hotelskih gostiju našao među okupljenim Rabljanima na Trgu Municipijuma Arba.

Dva Valamarova hotela ugostila su oko 540 gostiju, što je i puni kapacitet ovih dvaju hotela. U Valamar Padova Hotelu, koja je svoja vrata otvorio najranije, 23. prosinca, najbrojniji su bili, pomalo iznenađujuće, gosti iz Švicarske, uz nešto Nijemaca, Austrijanaca, Slovenaca i domaćih gostiju.

Valamar Collection Imperial Hotel, koji je kao i International svoja vrata otvorio 29. prosinca, ugostio je 231 gosta, njih 200 iz Austrije, te nešto Talijana, Slovenaca i naših domaćih gostiju.

Za goste ovih dvaju hotela, koji se u Silvestarskoj noći nisu odlučili otići na Trg Municipium Arba, hoteli su osigurali bogatu novogodišnju večeru i zabavu uz živu glazbu.

 

Zanimljivo je da je goste Hotela International, a bilo ih je 240, zabavljala glazbena skupina iz Austrije, što ne čudi jer su među gostima tog hotela upravo Austrijanci bili najbrojniji.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime