Home Vijesti U Old Town baru u gradu Rabu održan “Psycho coffee – 2” u okviru 12. tjedna psihologije

U Old Town baru u gradu Rabu održan “Psycho coffee – 2” u okviru 12. tjedna psihologije

0
U Old Town baru u gradu Rabu održan “Psycho coffee – 2” u okviru 12. tjedna psihologije

Foto: Izvor/foto: PB Rab

 {gallery}Psycho coffe 2{/gallery}

 

Rab danas oglas

U tom smislu, a potaknuti prošlogodišnjim dobrim odazivom i izraženim zadovoljstvom sugrađana, klinički psiholozi Vesna Biondić, Biserka Jureša, Ana Matušan, Nikola Babić i Gordan Bošković, zaposlenici Psihijatrijske bolnice Rab organizirali su “Psycho coffee – 2” koji se održao 21. veljače u Old Town baru na otoku Rabu s početkom u 18.00 sati.

 

Okupljeno mnoštvo uvodnom riječi pozdravila je i zaželila im dobrodošlicu ravnateljica Psihijatrijske bolnice Rab, izv. prof. dr. sc. Vesna Šendula Jengić.

 

Psycho coffee osmišljen je kao skup interaktivnih radionica u kojima su mogla sudjelovati djeca, učenici osnovnih i srednjih škola, studenti, roditelji, mladi i odrasli ljudi, umirovljenici i svi drugi zainteresirani. Ove godine radionice su se dotakle sljedećih tema: “Kad tijelo priča”, “Ja volim samo sebe”, “Zašto sudimo prije nego upoznamo?”, “Ruminacije – zarobljenost u vrtlogu misli”, “Sreća i zadovoljstvo u životu” u kojima su sugrađani mogli dobiti informacije o ekspresiji i značenju neverbalnog u komunikaciji, o prihvaćanju sebe bez obzira i na neke nedostatke, o predrasudama, stereotipima i potrebi tolerancije, o nefunkcionalnim mislima i putevima prevladavanja istih, te o ulozi emocija u doživljaju sreće i zadovoljstva u životu.

 

Odaziv je i ove godine bio velik, a ugodni razgovori potrajali su do kasnih noćnih sati.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime