Home Vijesti Rab okuplja vrhunske podvodne fotografe na 5th Mares Underwater Photo Marathon Kupu / Rab, 10.- 12.5.

Rab okuplja vrhunske podvodne fotografe na 5th Mares Underwater Photo Marathon Kupu / Rab, 10.- 12.5.

0
Rab okuplja vrhunske podvodne fotografe na 5th Mares Underwater Photo Marathon Kupu / Rab, 10.- 12.5.

Foto: RabDanas

 

Mares UWPM Kup iz godine u godinu prikuplja sve veći broj natjecatelja ireprezentativaca u podvodnoj fotografiji, a grad Rab će i ove godine od 10. do 12. svibnja biti mjesto okupljanja vrhunskih podvodnih fotografa te će natjecanje za neke biti i generalna proba za predstojeće svjetsko prvenstvo u Španjolskoj sredinom rujna.

Rab danas oglas

 

Ove godine se za 5th MARES UWPM Kup prijavilo 92 natjecatelja iz osam zemalja, što je zasigurno najveće natjecanje u Europi, te jedno od najvećih i u svijetu. Isto tako, od ove godine Mares UWPM Kup ima jednu novost, a to je da će po prvi puta ovo biti i Kup nacija gdje će svoje zemlje predstavljati najbolji natjecatelji koji će imati prilike osvojiti prijelazni pehar Kupa nacija.

 

Mares Underwater Photo Marathon Kup okuplja zaljubljenike u podvodnu fotografiju već četvrtu godinu za redom, kako bi sa svojom opremom i znanjem drugima, koji to ne mogu, najbolje prikazali svijet podmorja. Na ovaj način pokazuju svijetu najbolje od najboljeg, ne samo u cilju divljenja, nego i spoznaje potrebne za očuvanje prekrasnih prirodnih raznolikosti naše zemlje i ove Planete.

 

Želja organizatora je da Mares UWPM Kup postane sinonim za stvaranje novih prijateljstava različitih ljudi koje povezuje ista strast, jezgra oko koje se mogu povezati i međusobno podijeliti tu svoju strast prema podvodnoj fotografiji i svijetu ispod površine vode.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime