logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019 10:43

Državni i županijski sindikalni predstavnici SSKH u posjetu Loparu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Državni i županijski sindikalni predstavnici SSKH u posjetu Loparu Foto: Hrvoje Hodak

U petak, 14. lipnja, predstavnici Samostalnog sindikata radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima u Hrvatskoj posjetili su Lopar. 

 

Domaćin, Milorad Matahlija - povjerenik Sindikata u poduzeću Lopar Vrutak d.o.o. i Loparko d.o.o., njegov zamjenik Robert Pećarina i predsjednik Radničkog vijeća Kristijan Ivanić uz direktora Lopar Vrutak d.o.o. i Loparko d.o.o Zdenka Jakuca, te zamjenika načelnika Općine Lopar Dominika Paparića, ugostio je Marka Maslića, predsjednika SSKH Hrvatske i Roberta Maršanića, potpredsjednika SSKH, ujedno i sindikalnog povjerenika u PGŽ.

 

Milorad Matahlija osvrnuo se na korektnu suradnju sa Upravom Lopar Vrutka i Loparka i Općinom Lopar te na potporu Sindikatu s viših instanca kojih je i sam član (Skupština SSKH). Kao jednu od aktivnosti, Matahlija je naveo sudjelovanje u kolektivnom pregovaranju te zaključenju Kolektivnog ugovora.

 

Predstavnici SSKH u našim komunalnim poduzećima ulažu velike napore kako bi članovi mogli izražavati zajedničke interese i ciljeve važne za njihov gospodarski i socijalni položaj kao i u promicanje prava radnika.

 

Nakon kratkog upoznavanja s djelatnostima koje obavlja poduzeće Lopar Vrutak d.o.o. i Loparko d.o.o. od strane direktora, te obraćanja i pozdravnih riječi predstavnika SSKH, uslijedilo je zajedničko druženje uz upoznavanje s djelatnostima poduzeća na terenu.

 

 

Pročitano 1250 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1