logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Srijeda, 07 Kolovoz 2019 11:11

Kreativni piknik u parku Kapić dobio svoje redovite posjetitelje

Napisao/la CZK Lopar
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Kreativni piknik u parku Kapić dobio svoje redovite posjetitelje Foto: CZK Lopar

U subotu, 3. kolovoza održan je u Parku Kapić Kreativni piknik, za kojeg su pozivnicu dobili oni najmlađi. Voditeljice Magdalena Matahlija i Andrea Deželjin za djecu su pripremile dvije aktivnosti: malu čitaonicu i likovno-kreativnu radionicu. 

 

 

Ovoga puta čitaonica je pretvorena u pravu malu predstavu: iz plavog platna načičkanog ribama izranjali su glavni likovi iz priče Riba duginih boja i mali neznanac u nevolji. Tridesetak djevojčica i dječaka nakon predstave i razgovora o predstavi kojom je odaslana poruka o pomaganju drugima i prihvaćanju različitosti, prihvatilo se tempera, uljanih i masnih boja, škara i kartona i do potpunog mraka uživalo u likovnom izražavanju.

Naša kamera ne može dočarati suradnju i izvrsnu radnu atmosferu koja je vladala parkom Kapić te večeri!

Djeca su radosno prihvatila ponuđene materijale te koncentrirano stvarala svoja djela potpuno igorirajući zalazak sunca i večer koja je prebrzo došla!

 

Nakon treće ovogodišnje radionice, organizator, Centar za kulturu Lopar, s ponosom može reći da je Kreativni piknik dobio svoje redovite posjetitelje i da je prepoznat kao sjajan povod za učenje i druženje mališana (i roditelja)! Hvala svima na dolasku!

Pročitano 537 puta

seakayakcroatia