logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 746
Srijeda, 04 Studeni 2015 10:08

Ponedjeljak u znaku predizborne kampanje HDZ-a i Domoljubne koalicije

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)
Ponedjeljak u znaku predizborne kampanje HDZ-a i Domoljubne koalicije Foto: Ivica Hodak

Uvertira središnjem događaju, skupu koji je održan u prepunoj kino dvorani prethodilo je druženje na prostoru Poslovnog centra Mali Palit. Organizatori druženja i predstavljanja imali su velikog „saveznika“ u prekrasnom sunčanom i toplom vremenu. Kao i kasnije u prostoru rapske kino dvorane među posebnim gostima našli su se i dosadašnji Saborski zastupnik i jedan s liste ove koalicije Josip Borić i nositelj Liste br. 3 u osmoj izbornoj jedinici, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i potpredsjednik na nacionalnom nivou, aktualni gradonačelnik Novog Vinodolskog Oleg Butković, prof. Tomislava Zečević - Pedić i drugi.

Prvi se prisutnima na skupu u kino dvorani obratio i sve ih pozdravio gradonačelnik Raba Nikola Grgurić. U samom uvodu je govorio kakvo su katastrofalno stanje u Gradu zatekli nakon pobjede na prijevremenim izborima. Kritički je govorio i o onome što je izrečeno na nedavno održanoj konvenciji rapskog SDP-a, počevši od onog što je rekao župan Zlatko Komadina do onog što su izrekli rapski članovi SDP-a, posebno donedavna gradonačelnica i predsjednica rapskog SDP-a Rosanda Krstinić Gušćić.

„Unatoč katastrofalnoj situaciji u Gradu, posebno kada su u pitanju financijska zaduženja, izlaza ima, naglasio je Grgurić. A da bi taj izlaz bio brži i bezbolniji i koristio Državi, ali ujedno i Rabu koristit će nam pobjeda koju ćemo ostvariti u nedjelju, 8.11.2015.“, zaključio je Grgurić.

Nakon njega u vrlo oštrom tonu uperenom prema dosadašnjoj Vladi, ali i županijskoj i gradskoj organizaciji SDP-a u Rabu, govorili su – često prekidani aplauzima – Josip Borić, Oleg Butković i Tomislava Zečević – Pedić.

O „nesposobnoj“ Vladi vođenoj Zoranom Milanoviće koja je zaslužila poslije 8. 11. otići u povijest govorio je Josip Borić, a u sličnom tonu nastavio je i Oleg Butković, koji nije mogao ne spomenuti rečenicu župana Zlatka Komadine izrečenu na već spomenutoj konvenciji rapskog SDP-a po kojoj „HDZ na Rabu treba demontirati“.

"Nakon pobjede 8. 11. 2015. mi ćemo, ustvari demontirati župana Zlatka Komadinu", rekao je Butković i dodao: „Što se tiče kriminala i korupcije HDZ je prošao svoju katarzu. Kada preuzmemo, nakon 8. 11. vlast učinit ćemo sve da na vidjelo isplivaju i sva nedjela vlasti koju je kroz posljednje četiri godine predvodio SDP“, rekao je, između ostalog Oleg Butković.

Pročitano 1908 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1