logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Petak, 23 Kolovoz 2019 15:45

Primanje za redatelja i glumce filma „Jadnici“ (Les Misérables)

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Uoči večerašnjeg početka prvog izdanja Rab Film Festivala, kojeg će u rapskom Ljetnom kinu otvoriti film Jadnici (Les Misérables), jedan od laureata ovogodišnjeg Cannesa, danas je u Maloj vijećnici Grada Raba priređen prijam za redatelja ovog uzbudljivog krimi-trilera o rasnim nemirima u Francuskoj 2005. godine, francuskog debitanta Ladj Ly-a i glavnog glumca Djibrila Zongu, te još dvojicu protagonista ovog hvaljenog filma, glumce Messia Ntsamu Pierre-Claudea i Almamya Kanoutea .

 

 

Pozdrave su im uputili, najprije, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta u Rabu Katarina Ribarić, dok su umjesto službeno odsutnog gradonačelnika Raba Nikole Grgurića to učinili pročelnik Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti, Zvonko Puljar Matić i glasnogovornica Irena Ivić.

 

Nakon uručenja prigodnih poklona za goste, koji su već prošetali crvenim tepihom u Cannesu, organiziran je atraktivni izlet brodicom „Rita“ kojom je upravljao njezin vlasnik, ujedno i jedan od najpoznatijih malih brodograditelja u Hrvatskoj Rabljanin Romano Pičuljan.

 

Današnje druženje s protagonistima filma „Jadnici“ zaključeno je ručkom u restoranu „Leut“ u Barbatu.

Pročitano 964 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia