Home Vijesti Bavarsko-loparska priča o pronalasku balona s porukom dobila svoj “medeni” epilog

Bavarsko-loparska priča o pronalasku balona s porukom dobila svoj “medeni” epilog

0
Bavarsko-loparska priča o pronalasku balona s porukom dobila svoj “medeni” epilog

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Da podsjetimo, 28. lipnja negdje oko 14 sati, pri rutinskom ronjenju s turistima na poziciji Galebovo u akvatoriju južno od Golog otoka, Mladen Škapul, vlasnik RC Moby Dick, pronašao je balon s porukom kojega su, svega dan ranije, sa svojeg vjenčanja blizu Nürnberga u Njemačkoj, u nebo pustili mladenci Sabine i Ronny Miehautsch. U poruci su zamolili nalaznika da im se svakako javi.

Rab danas oglas

 

Došavši natrag u ronilačku bazu, djelatnici ronilačkog centra stupili su putem facebooka u kontakt s novopečenim mladencima, nakon čega priča dobiva još nevjerojatniji sastojak. Tijekom razgovora o načinu pronalaska balona i poruke, mladenci su kazali da su baš tražili neki dobar ronilački centar i to upravo na otoku Rabu jer su svoj medeni mjesec od 24. kolovoza odlučili provesti u Loparu na Rabu, gdje su već tijekom svibnja rezervirali smještaj. Čuđenju s obje strane nije bilo kraja!

 

Dakako ono što su Sabine i Ronny isplanirali, to su i ostvarili, pa trenutno borave na svojem medenom mjesecu u Loparu, gdje ih je u svojem uredu srdačno primio direktor TZO Lopar Marin Mušćo, uručivši im pritom i prigodne poklone.

 

Nakon što su u društvu nalaznika balona Mladena Škapula i njegove supruge Sandre, svoju priču ispričali ekipi HRT-a i portala Rab Danas, jednom od brodica ronilačkog centra uputili su se na posebno organizirani izlet baš tamo gdje je nevjerojatnim spletom okolnosti sletio njihov balon.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime