Home Vijesti DUNDOVO d.o.o. – Raspored odvoza komunalnog otpada – Grad Rab (od 15.9. do 31.12.2019.)

DUNDOVO d.o.o. – Raspored odvoza komunalnog otpada – Grad Rab (od 15.9. do 31.12.2019.)

0
DUNDOVO d.o.o. – Raspored odvoza komunalnog otpada – Grad Rab (od 15.9. do 31.12.2019.)

Foto: RabDanas

 

 

Rab danas oglas

Spremnike je potrebno pripremiti za pražnjenje najkasnije do 07:00 sati, odnosno od 21:00 sat prethodne večeri.

Svaki Korisnik usluge Dundova d.o.o. dužan je zadužiti individualni-čipirani spremnik, odnosno karticu za odlaganje miješanog komunalnog otpada. Također, svaki Korisnik dužan je predavati otpad (miješani i recikabilni) davatelju usluge (Dundovo d.o.o.). Za sve Korisnike koji postupaju suprotno od navedenog, propisana je Ugovorna kazna.

 

Obveza svakog Korisnika je pridržavati se rasporeda odvoza komunalnog otpada, odnosno otpad uredno pripremiti za odvoz isključivo na dane odvoza pojedine vrste otpada za pojedino mjesto. Zabranjeno je odlagati pojedine vrste otpada na dane kada se isti ne sakuplja prema rasporedu odvoza, odnosno nakon isteka vremena predviđenog za pripremanje i odlaganje otpada na mjesto sakupljanja.

 

Za besplatan odvoz glomaznog (krupnog) otpada potrebno je ispuniti Zahtjev za besplatan odvoz krupnog komunalnog otpada. Ukoliko spremnik, iz objektivnih razloga pružatelja usluge ne bude ispražnjen prema rasporedu odvoza, usluga se u pravilu vrši sljedećeg dana.

Korisnici usluge koji odlažu miješani komunalni otpad u količini koja premašuje volumen zaduženog spremnika (prepunjeni spremnik-otvoreni poklopac), dužni su zadužiti spremnik većeg volumena sukladan njihovim potrebama.U suprotnom podliježu Ugovornoj kazni.

 

Strogo je zabranjeno odlaganje otpada na javne površine, izvan spremnika i na sva ostala mjesta koja za to nisu predviđena.

 

Svaku promjenu podataka, Korisnik je dužan dostaviti Dundovu d.o.o. najkasnije 15 dana od promjene istih. Dostava netočnih podataka podliježe Ugovornoj kazni.

 

SAMO ČISTI OTOK JE SRETAN OTOK!

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime