Home Vijesti Na Danima hrvatskog turizma plažom godine proglašena Rajska plaža u Loparu

Na Danima hrvatskog turizma plažom godine proglašena Rajska plaža u Loparu

0
Na Danima hrvatskog turizma plažom godine proglašena Rajska plaža u Loparu

Foto: RabDanas

 

Tako je nagradu za održivi turizam dobio park prirode Papuk, a u ruke načelnika Općine Lopar Josipa Borića stigla je titula najbolje plaže godine kojom se više nego zasluženo okitila Rajska plaža u Loparu. Marina godine je Olive Island marina u Sutomiščici. Restoran godine je Spinnaker iz Poreča, događaj godine je Renesansni festival iz Koprivnice, kamp godine je Aminess Maravea iz Novigrada. Najbolja DMK agencija je Katarina Line iz Opatije. Hotel godine je Valamar Collection Girandella u Rapcu.

Rab danas oglas

 

Ovogodišnji šampion hrvatskog turizma je grad Rovinj koji je titulu najboljega ponio u konkurenciji sa Malim Lošinjem i Zadrom, a nagradu je gradonačelniku Marku Paliagi uručila predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Nagradu za životno djelo dobio Frane Skoblar, turistički djelatnik iz Zadra, a godišnju nagradu Anton Štifanić za tvrtku dobio je touroperator ID Riva Tours iz Munchena vlasnika Selimira Ognjenovića. Pojedinačnu nagradu Anton Štifanić dobio je hotelijer Ivan Sablić iz Dubrovnika, a posebno priznanje za doprinos turizmu RH dobio je Vinko Prizmić.

 

Nagrade su uručili predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, ministar turizma Gari Cappelli, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić te predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime