logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Utorak, 08 Listopad 2019 13:58

DANI MEDA U OSIJEKU - Med OPG Matahlija najbolji u Hrvatskoj!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
DANI MEDA U OSIJEKU - Med OPG Matahlija najbolji u Hrvatskoj! Foto: www.facebook.com/opgmatahlija

Paralelno s odvijanjem "slavonskih" Dana hrvatskog turizma, na kojima je loparska Rajska plaža proglašena najboljom plažom u Hrvatskoj, u Osjeku su od 4. do 6. listopada održani i "Dani meda u Hrvatskoj" na kojima su pčelari za ocjenjivanje prijavili 67 uzoraka različitih sorti meda, a obitelj Matahlija iz Lopara još je jednom dobila potvrdu da proizvodi najbolji med u Hrvatskoj.

 

 

Naime na XXIV. ocjenjivanju meda u organizaciji HGK - Županijska komora Osijek i Hrvatskog pčelarskog saveza, OPG Matahlija osvojio je sve što se dalo osvojiti. Matahlije su ukupni pobjednici za najbolji med u Hrvatskoj (smilje - kategorija cvjetni med), imaju najbolji med od kadulje u Hrvatskoj te zlato za med od drače.

Kako su i sami naveli na svojoj facebook stranici, ovo se natjecanje u svijetu medarstva može usporediti s pobjedom u finalu Lige prvaka, a medovima OPG-a Matahlija ovo je 4. put dosad da su okrunjeni tom titulom!

 

OPG Matahlija smješten na otoku Rabu u Loparu, bavi se proizvodnjom ekološki čistog meda i proizvoda od meda. Slijedeći obiteljsku tradiciju od davne 1918. godine, sa svega nekoliko starih daščara razvili su pravi obiteljski posao, a ovo je priznanje samo još jedno u nizu za najkvalitetniji med u Hrvatskoj i regiji.

 

Velike čestitke obitelji Matahlija na novom uspjehu i velikom trudu uloženom u održavanje najviše razine kvalitete meda!

Pročitano 1324 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 

 

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1