logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 28 Listopad 2019 08:51

I Dječji vrtić Pahuljica aktivno se priključio danima kolektivne sadnje drveća

Napisao/la Sanja Grozdanić
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
I Dječji vrtić Pahuljica aktivno se priključio danima kolektivne sadnje drveća Foto: DV Pahuljica

Geslo Zasadi drvo ne budi panj Djeca iz Dječjeg vrtić "Pahuljica" uzela su više nego ozbiljno, pa su se aktivno priključila danima kolektivne sadnje.

 

 

O tome koliko je drveće važno za život na našoj planeti razgovarali su sa svojim odgajateljicama, a u suradnji s Komunalnim poduzećima Dundovo d.o.o. i Vrutak d.o.o. te članovima Udruge maslinara "Orkula" zasadili su dvadeset sadnica crnog bora te jednu sadnicu masline.

 

Pripreme za sadnju, i rukovanje alatom pod budnim okom djelatnika i članova udruge proteklo je uz puno veselja i brige za svoje sadnice, pa je tako uz maslinu u dvorištu Vrtića u Supetarskoj Dragi zasađena i poruka dječaka Ante Buza-Vidasa u kojoj želi da maslina što prije naraste i da puno plodova. Sadnicu masline na kojoj se od srce zahvaljujemo poklonila nam je Udruga maslinara "Orkula".

 

Sadnice crnog bora donirale su nam Hrvatske šume te i njima od srca hvala, a velika hvala i djeltnicima Dundova d.o.o. i Vrutka d.o.o. koji su imali nesvakidašnji radni dan. Nama su ga učinili ljepšim, a nadamo se da smo zajednički napravili dobrobit za naš otok.

Pročitano 909 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1