logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 746
Četvrtak, 19 Studeni 2015 14:03

Erste banka prezentirala malim poduzetnicima i obrtnicima Raba svoje bankarske proizvode

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Erste banka prezentirala malim poduzetnicima i obrtnicima Raba svoje bankarske proizvode Foto: Ivica Hodak

Organizacijski potpomognuti Gradom Rabom, Udruženjem obrtnika Raba i Turističkom zajednicom Grada Raba danas su u Velikoj vijećnici Grada Raba predstavnici Erste banke na zanimljiv način obavili prezentaciju svojih bankarskih proizvoda, kako su naglasili, s ciljem što bolje pripreme slijedeće turističke sezone.

U velikom broju okupljene male rapske poduzetnike, obrtnike i određen broj privatnih iznajmljivača u ime službeno odsutnog gradonačelnika Nikole Grgurića, ali i u svojstvu jednog od domaćina skupa, pozdravio je dogradonačelnik Grada Raba Denis Deželjin, a nakon njega i drugi domaćin, direktor filijale Erste banke u Rabu Marko Karavanić.

Nakon pozdravnih riječi, o vrstama kredita s kojima Erste banka sa sjedištem u Rijeci pokriva potrebe klijenata s područja naše te Ličko-Senjske i Karlovačke županije govorila je zamjenica direktora Poduzetničkog centra Rijeka Nina Goleš. Ona je pretežno govorila o kreditima za građanstvo, male poduzetnike i veće tvrtke, podijelivši ih na kratkoročne s otplatom do 12 mjeseci i dugoročne s maksimalnim trajanjem otplate do 15 godina. 

Osim nje govorili su i na postavljena pitanja odgovarali; zamjenice direktora regionalnog centra Rijeka Tatjana Sundač i Eleonora Jurasić Mataja, direktor Poduzetničkog centra Rijeka Danko Tončinić, direktorica Komercijalnog centra Rijeka Barbara Bernetić Ćiković, direktor filijale Erste banke u Rabu Marko Karavanić te samostalna financijska zastupnica u Komercijalnom centru Rijeka Lara Mariaš.

Valja reći da je direktor rapske filijale Erste banke Marko Karavanić, poručio svima zainteresiranima za bilo koju vrstu kredita, a osobito onima koji žele unaprijediti svoju ugostiteljsko-turističku djelatnost, da u akciju za dobivanje takvih kredita ne čekaju veljaču, ožujak ili travanj slijedeće godine, već da u akciju za ishođenje takvih kredita krenu odmah po završetku tekuće turističke sezone (godine). Znači, već u rujnu ili listopadu.

Na skupu je bilo govora i o trenutačno aktivnim i dostupnim subvencioniranim kreditnim linijama koje se mogu koristiti preko Primorsko goranske županije i Hrvatske banke za obnovu i razvoj u kojima dio troška kamate snosi i subvencionar.

Predstavnici Erste banke s posebnim su zadovoljstvom poslušali kompliment koji im zbog odlične suradnje u poslovanju uputio njihov klijent i jedan od uspješnih rapskih ugostiteljskih poduzetnika Davor Andrić.

Pročitano 4437 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1