Home Vijesti Rabljani i Konavljani izgradili most prijateljstva

Rabljani i Konavljani izgradili most prijateljstva

0
Rabljani i Konavljani izgradili most prijateljstva

Foto: RabDanas

 {gallery}Rab i Konavle{/gallery}

 

Rab danas oglas

Najprije nekoliko rečenica o odigranoj utakmici. Da će ovaj susret biti sve samo ne rekreacija vidjelo se u samom uvodu neposredno pred utakmicu. Ekipe su došle u najjačim sastavima te su se ozbiljno pripremili u taktičkom smislu.

 

Stručni stožer gostiju bio je oslabljen budući da je njihov glavni strateg Boro Debelić – Šćuro bio zauzet pregovorima s novim klubom u Zagrebu, a njegovu ulogu preuzeo je pomoćnik Marko Matić – Gici, uz asistenta Petra Valovičića – Perinu. Stručni stožer u ovom sastavu je odradio odličan posao i pokazao da se na njih može računati. Domaćin je došao u punom sastavu, a u svojim redovima su imali i izbornika Hrvatske malonogometne reprezentacije Matu Stankovića, ali u ulozi igrača. Domaćini su za ovu priliku prezentirali i nove dresove.

 

Obje ekipe krenule su u utakmicu oprezno. Gosti su prepustili inicijativu domaćinima te se orjentirali na obranu i kontru i polukontru. Domaćin je imao loptu više u nogama te su bili konkretniji u napadu ali prvo poluvrijeme nije bilo pogodaka.

 

U drugom poluvremenu vidjeli smo puno otvoreniju igru i puno više prilika na obje strane. Izdvajamo po jednu najizgledniju priliku za svaku ekipu. Najprije je domaćin imao kazneni udarac sa 6 m kojega nisu iskoristili, ili bolje rečeno vratar Faflja odlično je obranio udarac. Potom pred sam kraj utakmice veterani MNK Raba imali su odličnu priliku kada nakon jedne kontre Antekolović izbija sam pred domaćeg vratara koji brani njegov udarac. Utakmica je završila rezultatom 0:0 te se pobjednik odlučivao izvođenjem penala.

 

Domaćin je na kraju boljim izvođenjem penala odnio pobjedu kojom se nastavila tradicija da domaći teren ostaje neosvojiv.

 

Penali odlučili pobjednika

Domaćini su se potrudili i gostima organizirali sadržajan i ugodan boravak, te je i ovaj puta „treće poluvrijeme“ bilo zanimljivo i atraktivno. Bilo je tu svega, uz tradicionalni i bogati gastronomski užitak mogli smo uživati u tradicionalnom rapskom plesu, pjevanju, navijanju.., a sve je potrajalo dugo u noć.

Gosti su predvođeni predsjednicom MNK Rab Martinom Španjol razmjenili prigodne poklone s domaćinima, predsjednikom Torcide Konavle Draganom Bagojem i zamjenikom Općine Konavle Ivom Radonićem.

 

Rabljani i Konavljani izgradili su most prijateljstva koji će, nadamo se, još dugo godina spajati ova dva prijateljska kluba.

 

Pozdrav do novih veteranskih malonogometnih i gastronomskih uzbuđenja na Rabu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime