logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Subota, 07 Prosinac 2019 07:59

Kajakaši se zahvalili Turističkoj zajednici Grada Raba

Napisao/la Ivica Hodak
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Kajakaši se zahvalili Turističkoj zajednici Grada Raba Foto: Ivica Hodak

Na zamolbu predstavnika jednog od najuspješnijih sportskih kolektiva na Rabu, Kajak kluba „RAB '83“, u Uredu TZG Raba održana je u petak 6. prosinca mala svečanost.

 

 

Tajnica kluba Josipa Rubinić, član Uprave Thomas Pičuljan te rapska veslačka legenda, utemeljitelj kluba i dugogodišnji trener rapskih kajakaša Ljubomir Pičuljan, uručili su tom prigodom direktorici Ureda TZG Raba Ivani Matušan zahvalnicu za pomoć koju Turistička zajednica pruža klubu u njegovom radu.

 

Primajući zahvalnicu direktorica Matušan je kazala da će TZG Raba i dalje, u granicama svojih mogućnosti, pomagati rapskom kajakaškom klubu, jer riječ je o kolektivu koji je sa svojim sportskim uspjesima kroz gotovo 4 desetljeća na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima, ali i besprijekornom organizacijom regata u predivnom okruženju Uvale sv. Eufemije, ne samo izvrsni promotor kajakaškog sporta među mladima na otoku, već i rapskog turizma u cijelosti.

 

Zahvalnicu je direktorici Ureda TZG-a u ime Kajak kluba „RAB '83“ uručio Ljubomir Pičuljan, predloživši Ivani Matušan da se učlani u njihov klub, što je ona i prihvatila.

Pročitano 1033 puta

seakayakcroatia