Home Vijesti Rapski vatrogasaci i ronioci humanitarnom hokejaškom utakmicom oduševili brojnu publiku!

Rapski vatrogasaci i ronioci humanitarnom hokejaškom utakmicom oduševili brojnu publiku!

0
Rapski vatrogasaci i ronioci humanitarnom hokejaškom utakmicom oduševili brojnu publiku!

Foto: RabDanas

 

Naime, ovim po mnogočemu jedinstvenim susretom nastojali su motivirati što veći broj sumještana da im se pridruže u humanoj akciji prikupljanja donacija namijenjenih jednoj potrebitoj obitelji na otoku Rabu, a važnu logističku potporu u tome pružili su im i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Rab. Pozivu da sudjeluje u ovom humanom sportskom događanju odazvao se i gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, koji je tijekom utakmice bio za zapisničkim stolom.

Rab danas oglas

 

Spektaklu je, uz dobro utrenirane mješovite ekipe koje su na led izašle u zaštitnoj vatrogasnoj opremi i ronilačkim odjelima, uvelike pomogla i brojna publika koja je uz duhovit prijenos radijskog voditelja Damira Ćopića i zvuke vatrogasnih sirena, ovacijama ispraćala svaku akciju na ledu.

 

U trećinama od po 10 minuta imalo se doista što i vidjeti, od rezultatskih preokreta, doslovno letećih izmjena, požrtvovnih uklizavanja, spontanih pirueta, neočekivanih autogolova, pa sve do vrhunskih poteza i kretnji na klizaljkama. Stisnutih zubiju na kraju utakmice i vatrogasci i ronioci uvjeravali su nas da je sve prošlo bez povreda.

 

Kako bilo da bilo, unatoč neriješenom ishodu 11:11, važno je reći da je humana misija ispunjena, i da je ovaj susret zapravo završio rezultatskom pobjedom svih koji su u njemu sudjelovali.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime