logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Četvrtak, 19 Prosinac 2019 14:39

U Valamar Padova Hotelu održan tradicionalni božićni domjenak Grada Raba

Autor:
Ocijeni sadržaj
(5 glasa/-ova)

Danas je u Valamar Padova Hotelu održan tradicionalni božićni domjenak Grada Raba kojem su se odazvali brojni prijatelji, suradnici i svi oni koji svojim radom i suradnjom s Gradom doprinose boljitku života na otoku.

 

Prisutnima su se u ulozi domaćina obratili predsjednik Gradskog vijeća Grada Raba Željko Peran koji je u svom kratkom uvodnom govoru svima uputio lijepe želje povodom nadolazećih blagdana i Nove godine, te gradonačelnik Nikola Grgurić osvrnuvši se na još uvijek aktualnu 2019. godinu.

- „Zahvaljujem Vam na dolasku i na svemu što ste kao gospodarstvenici, gospodarski subjekti, predstavnici državnih, županijskih i lokalnih institucija i ustanova, vrijedni članovi brojnih udruga, društava i klubova napravili u ovoj godini kako bi naš grad i otok izgledao dostojno okruženja. U 2019. godini Grad i gradske ustanove u suradnji s Turističkom zajednicom odradili su kvalitetan posao te smo projekte započete prije više od desetak godina u potpunosti završili ili priveli kraju kako bi se konačno mogli okrenuti novima. Ne smijemo zaboraviti ni doprinos svih onih koji su dosadašnjih godina upravljali ovim gradom i doprinijeli njegovom razvoju i napretku“ poručio je gradonačelnik, te svima poželio blagoslovljen i čestit Božić i uspješnu, optimizmom ispunjenu 2020. godinu sa zajedničkim ciljem boljitka naše zajednice“.

Druženje je nastavljeno uz prigodnu zakusku u svečanom ambijentu hotela s pogledom na očaravajuću povijesnu gradsku jezgru s četiri zvonika.

Pročitano 2573 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1