logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Petak, 20 Prosinac 2019 08:57

Koncert "U susret Božiću" okupio 80 predškolaca u potpuno ispunjenoj gradskoj sportskoj dvorani

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Koncert "U susret Božiću" okupio 80 predškolaca u potpuno ispunjenoj gradskoj sportskoj dvorani Foto: Hrvoje Hodak

Božićni koncert pod već tradicionalnim nazivom "U susret Božiću" okupio je u srijedu navečer 80 predškolaca Dječjeg vrtića "Pahuljica" i njihove goste – zborove mladih iz župa Rab i Banjol, u predivnom adventskom dekoru publikom potpuno ispunjene gradske sportske dvorane u Rabu.

 

Koncert su nakon ulaska predškolaca i gromoglasnog pljeska publike otvorila djeca iz Banjola stihovima "Božić bijel". Nakon njih uslijedili su zborovi mladih s pjesmom "Betlehemska sveta noć", a sve prisutne u posve ispunjenoj gradskoj sportskoj dvorani pozdravila je ravnateljica Sanja Grozdanić.

 

Publiku je daljnjim tijekom koncerta vodio voditeljski trio – odgajateljica Anita Sović Padovan, Mara Španjol i Anja Belamarić. Uslijedio je program sastavljen od dvanaest pjevanih i plesno koreografiranih točaka svih odgojno-obrazovnih skupina Dječjeg vrtića Pahuljica, djece iz Glazbenih programa i programa predškole, a malena Josy Pećarina iz Lopara otpjevala nam je pjesmu „Schneeflöchen – weißbröchen“.

Redale su se pjesme „Kad Isus dolazi“, „Din, din, don“ „Okitimo grančice“, „Božić kuca na vrata“, „Zimska noć u zemlji čudesnoj“, „Pahuljice padajte“, „Božićni san“, „Čestit Božić dobri ljudi“, „Sretan Božić svakome“, a koncert je završen zajedničkom izvedbom sve djece i njihovih gostiju iz župnih zborova mladih, uz stihove pjesme „Svi slavimo“.

Izvrsna glazbena pratnja tijekom koncerta bili su: Damir Ćopić na gitari, te Tea Vosnik, Kristina Holjar i Daniela Dedić na klavijaturama.

Pročitano 2541 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1