Home Vijesti Koncert “U susret Božiću” okupio 80 predškolaca u potpuno ispunjenoj gradskoj sportskoj dvorani

Koncert “U susret Božiću” okupio 80 predškolaca u potpuno ispunjenoj gradskoj sportskoj dvorani

0
Koncert “U susret Božiću” okupio 80 predškolaca u potpuno ispunjenoj gradskoj sportskoj dvorani

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Koncert su nakon ulaska predškolaca i gromoglasnog pljeska publike otvorila djeca iz Banjola stihovima “Božić bijel”. Nakon njih uslijedili su zborovi mladih s pjesmom “Betlehemska sveta noć”, a sve prisutne u posve ispunjenoj gradskoj sportskoj dvorani pozdravila je ravnateljica Sanja Grozdanić.

Rab danas oglas

 

Publiku je daljnjim tijekom koncerta vodio voditeljski trio – odgajateljica Anita Sović Padovan, Mara Španjol i Anja Belamarić. Uslijedio je program sastavljen od dvanaest pjevanih i plesno koreografiranih točaka svih odgojno-obrazovnih skupina Dječjeg vrtića Pahuljica, djece iz Glazbenih programa i programa predškole, a malena Josy Pećarina iz Lopara otpjevala nam je pjesmu „Schneeflöchen – weißbröchen“.

Redale su se pjesme „Kad Isus dolazi“, „Din, din, don“ „Okitimo grančice“, „Božić kuca na vrata“, „Zimska noć u zemlji čudesnoj“, „Pahuljice padajte“, „Božićni san“, „Čestit Božić dobri ljudi“, „Sretan Božić svakome“, a koncert je završen zajedničkom izvedbom sve djece i njihovih gostiju iz župnih zborova mladih, uz stihove pjesme „Svi slavimo“.

Izvrsna glazbena pratnja tijekom koncerta bili su: Damir Ćopić na gitari, te Tea Vosnik, Kristina Holjar i Daniela Dedić na klavijaturama.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime