logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Utorak, 31 Prosinac 2019 09:51

Bajkovito druženje s djecom podno “Bobotina” uz igru, čitanje priče i kolače

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Bajkovito druženje s djecom podno “Bobotina” uz igru, čitanje priče i kolače Foto: Ivo Šubić (Rabpix)

Nakon dvije odgode zbog lošeg vremena, jučer poslijepodne, uz prekrasan zimski dan, vesele i vrijedne članice rapske Udruge Mocira konačno su dobile priliku pripremiti druženje s djecom u znaku bajke "Ivica i Marica".

Foto: Ivo Šubić (Rabpix) 

Trg sv. Kristofora podno “Bobotina” bio je ukrašen slikovitim kulisama, a bogato dekorirani stol, prefini kolači, hrenovke u tijestu, domaći šulčići, pohane jabuke i topli napitci čekali su i djecu i odrasle.

 

Najmlađi su se odmah uključili u male zabavne igre s puno nagrada za svih, a onda ih je gospođa Zdenka Krišković povela u svijet mašte čitajući im poznatu bajku. Na kraju priče sve ih je čekao topli kakao, a druženje i igranje nastavilo se sve do 18 sati.

 

Kako doznajemo od gospođe Sonje Friedmann Štokić Udruga Mocira se ovim druženjem, pod nazivom BILO JEDNOM DAVNO, željela zahvaliti mladim Rabljanima, ali i svima ostalima koji su tijekom čitave godine, ponajviše u ljetnim mjesecima, pratili njihove brojne programe, tematske radionice i ostale aktivnosti.

- “Želja nam je dogodine ispreplesti ovu temu kroz čitavo adventsko i božićno vrijeme, nudeći prije svega djeci različite bajke, radionice i igre uz našu prigodnu gastroponudu, izložbu jaslica, nagradne igre, sajam otočnih proizvoda i glazbene točke, sve u jednoj maloj cijelini. Sada na kraju godine svim Rabljanima i gostima od srca želimo u Novoj godini obilje zdravlja, ljubavi i sreće”, poručila je na kraju gospođa Sonja Friedmann Štokić.

Pročitano 1093 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1