Home Vijesti Bajkovito druženje s djecom podno “Bobotina” uz igru, čitanje priče i kolače

Bajkovito druženje s djecom podno “Bobotina” uz igru, čitanje priče i kolače

0
Bajkovito druženje s djecom podno “Bobotina” uz igru, čitanje priče i kolače

Foto: Foto: Ivo Šubić (Rabpix)

Foto: Ivo Šubić (Rabpix) 

Trg sv. Kristofora podno “Bobotina” bio je ukrašen slikovitim kulisama, a bogato dekorirani stol, prefini kolači, hrenovke u tijestu, domaći šulčići, pohane jabuke i topli napitci čekali su i djecu i odrasle.

 

Rab danas oglas

Najmlađi su se odmah uključili u male zabavne igre s puno nagrada za svih, a onda ih je gospođa Zdenka Krišković povela u svijet mašte čitajući im poznatu bajku. Na kraju priče sve ih je čekao topli kakao, a druženje i igranje nastavilo se sve do 18 sati.

 

Kako doznajemo od gospođe Sonje Friedmann Štokić Udruga Mocira se ovim druženjem, pod nazivom BILO JEDNOM DAVNO, željela zahvaliti mladim Rabljanima, ali i svima ostalima koji su tijekom čitave godine, ponajviše u ljetnim mjesecima, pratili njihove brojne programe, tematske radionice i ostale aktivnosti.

– “Želja nam je dogodine ispreplesti ovu temu kroz čitavo adventsko i božićno vrijeme, nudeći prije svega djeci različite bajke, radionice i igre uz našu prigodnu gastroponudu, izložbu jaslica, nagradne igre, sajam otočnih proizvoda i glazbene točke, sve u jednoj maloj cijelini. Sada na kraju godine svim Rabljanima i gostima od srca želimo u Novoj godini obilje zdravlja, ljubavi i sreće”, poručila je na kraju gospođa Sonja Friedmann Štokić.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime