Home Vijesti Kostilda Kosturić iz Udruge Komin u društvu Kolinde i Zokija proglašena kraljicom karnevala

Kostilda Kosturić iz Udruge Komin u društvu Kolinde i Zokija proglašena kraljicom karnevala

0
Kostilda Kosturić iz Udruge Komin u društvu Kolinde i Zokija proglašena kraljicom karnevala

Foto: Foto: Ivo Šubić (Rabpix)

 

Za provjereno dobru zabavu i smijeh pobrinuo se voditeljski duo Bele udovice koje su ovog puta utjelovile Kolindu Grabar Kitarović i Zorana Milanovića. Publika je uživala u izvedbi Kolindine pjesme o djevojci s Grobničkoga polja koja pjeva kad ju je volja, na što je dvoranom odjekivao pljesak i smijeh. Za vesele glazbene trenutke zadužen je bio trio “Cukar i kafe”.

Rab danas oglas

 

 

Uslijedilo je predstavljanje kandidata za kraljicu ili kralja “Rapskog karnevala” pa nam se prva predstavila Kostilda Kosturić iz Udruge Komin koja je publiku zabavila svojom plesnom točkom i umjetničkim izričajem, a kako je sama rekla predstavljala je pravo lice svake žene. 

 

 

Drugi kandidat bio je nadasve šarmantni Šime Žampera sa otoka Žmana kojeg je meštrica Sanja slučajno na ulici pozvala da se kandidira, a njemu to nije bio nikakav problem. Govor je naprosto izvukao iz rukava, a sudeći prema smijehu publike, pokazao je da je prava osoba na pravom mjestu. 

 

 

Na kraju nam se predstavila Udruga Tunera, čiji su članovi na pozornicu došli puzeći jer su predstavljali mlađu jasličku skupinu. Nismo sigurni mogu li fotografije dočarati tu ljepotu kada je petnaestak preslatkih bebica u pelenama i čarapicama zaplesalo.

 

Za titulu kraljice ili kralja valjalo se ove godine izboriti pljeskom publike, pa su tako izmjereni decibeli pokazali da je titulu kraljice osvojila Kostilda Kosturić iz Udruge Komin. Čestitamo Kostildi, želimo joj veselu, lijepu i šarenu vladavinu uz pomoć meštrica Sanje koja se od srca zahvaljuje svim udrugama i kandidatima koji su se odvažili na ovaj izbor.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime