Ispiši ovu stranicu
Subota, 18 Siječanj 2020 13:07

Kostilda Kosturić iz Udruge Komin u društvu Kolinde i Zokija proglašena kraljicom karnevala

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Kostilda Kosturić iz Udruge Komin u društvu Kolinde i Zokija proglašena kraljicom karnevala Foto: Ivo Šubić (Rabpix)

U petak 17. siječnja u Kinu Rab održan je izbor za kralja ili kraljicu ovogodišnjeg "Rapskog karnevala", te je na taj način u gradu Rabu obilježen početak vladavine maškara. Da bi sve bilo kako treba maškare moraju preuzeti ključ Grada, pa se ove godine meštrica Sanja sama potrudila doći do ključa budući da su je prošle godine "zeznuli" kako ona kaže i podvalili joj krivi ključ.

 

Za provjereno dobru zabavu i smijeh pobrinuo se voditeljski duo Bele udovice koje su ovog puta utjelovile Kolindu Grabar Kitarović i Zorana Milanovića. Publika je uživala u izvedbi Kolindine pjesme o djevojci s Grobničkoga polja koja pjeva kad ju je volja, na što je dvoranom odjekivao pljesak i smijeh. Za vesele glazbene trenutke zadužen je bio trio "Cukar i kafe".

 

 

Uslijedilo je predstavljanje kandidata za kraljicu ili kralja "Rapskog karnevala" pa nam se prva predstavila Kostilda Kosturić iz Udruge Komin koja je publiku zabavila svojom plesnom točkom i umjetničkim izričajem, a kako je sama rekla predstavljala je pravo lice svake žene. 

 

 

Drugi kandidat bio je nadasve šarmantni Šime Žampera sa otoka Žmana kojeg je meštrica Sanja slučajno na ulici pozvala da se kandidira, a njemu to nije bio nikakav problem. Govor je naprosto izvukao iz rukava, a sudeći prema smijehu publike, pokazao je da je prava osoba na pravom mjestu. 

 

 

Na kraju nam se predstavila Udruga Tunera, čiji su članovi na pozornicu došli puzeći jer su predstavljali mlađu jasličku skupinu. Nismo sigurni mogu li fotografije dočarati tu ljepotu kada je petnaestak preslatkih bebica u pelenama i čarapicama zaplesalo.

 

Za titulu kraljice ili kralja valjalo se ove godine izboriti pljeskom publike, pa su tako izmjereni decibeli pokazali da je titulu kraljice osvojila Kostilda Kosturić iz Udruge Komin. Čestitamo Kostildi, želimo joj veselu, lijepu i šarenu vladavinu uz pomoć meštrica Sanje koja se od srca zahvaljuje svim udrugama i kandidatima koji su se odvažili na ovaj izbor.

Pročitano 3370 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles