Home Vijesti Raspjevano, zaigrano i slatko VALENTINOVO u SŠ Markantuna de Dominisa Rab

Raspjevano, zaigrano i slatko VALENTINOVO u SŠ Markantuna de Dominisa Rab

0
Raspjevano, zaigrano i slatko VALENTINOVO u SŠ Markantuna de Dominisa Rab

Foto: RabDanas

 

 

Rab danas oglas

Uz pomoć strukovnog učitelja Alena Markovića i inspirativnih voditeljica Antonije Lukić i Antonije Debelić program je bio vrlo zabavan i duhovit, a sastojao od triju dijelova.

 

Na samom početku nekoliko prigodnih riječi rekla je ravnateljica Anka Bišić, nako čega je uslijedio prvi nastup u kojem su učenici Jolana Pičuljan i Ivan Deželjin, uz gitarsku pratnju prof. Marka Benjamina Štokića, izveli vokalni duet “Shallow”. Uslijedio je kviz s prigodnim pitanjima vezanima uz ljubav i zaljubljene, a zatim i natjecateljski dio – djevojke protiv mladića. Natjecanje se sastojalo se od triju igara; pogađanja pjesme, glazbenog stolca i završne igre – tko će brže pojesti tortu. Djevojke su nadmoćno pobijedile rezultatom 3:0.

 

Prije samog događanja vrijedni su učenici 2. i 3. razreda, smjer – THK, pod vodstvom nastavnice Ivane Stojanove, izradili srca te ih prodavali u PC Mali Palit. Prodajom je prikupljeno 1.530 kn koje će se iskoristiti za potrebe Školske zadruge “KUŠ”. Učenici i djelatnici Srednje škole Markantuna de Dominisa Rab zahvaljuju svima koji su sudjelovali i koji su ih pratili.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime