Home Vijesti TZ grada Raba s vanjskim suradnicima dva dana u Švicarskoj prezentirala svoju turističku i gastroponudu

TZ grada Raba s vanjskim suradnicima dva dana u Švicarskoj prezentirala svoju turističku i gastroponudu

0
TZ grada Raba s vanjskim suradnicima dva dana u Švicarskoj prezentirala svoju turističku i gastroponudu

Foto: Foto: Carl - Andre Rauth

 

Naime, zahvaljujući privatnoj inicijativi vjernih rapskih gostiju, ali i ljudi rapskih korrijena, direktorica Ureda TZG Raba Ivana Matušan, zajedno s troje vanjskih suradnika (Joško Perčinić te Ana i Denis Pende), imala je priliku rapsku turističku ponudu predstaviti u Silvaplani. Jedna je prezentacija održana na njemačkom, druga na engleskom jeziku, a gastronomski dio rapske (mesne i riblje) priče jednaki je uspjeh polučio bez obzira na jezik na kojem je prezentacija održana.

Rab danas oglas

 

Svojim dolaskom ovaj način prezentacije podržali su direktorica Silvaplana Tourismusa Deborah Groeble te generalni konzul Republike Hrvatske u Švicarskoj Slobodan Mikac, koji je Rabljane pozvao da prezentaciju naprave i u Zürichu, a poziv su dobili i od vlasnika hotela u Davosu.

 

Rapska kuhinja najbolji „mamac“ za švicarske turiste

Bez obzira na rastući strah od koronavirusa, prezentacija Grada Raba uspješno je realizirana kroz dva dana, a oba su dana prikazana i tri filma HTZ-a koji je prepoznao važnost ovog projekta.

Vjerujem da smo odradili izvrstan posao, te da bi nam u budućnosti, bez obzira na sajmove, ovakve prezentacije trebale postati uvriježen način promocije. Nadam se da ćemo dogodine opet posjetiti Švicarsku, Davos ili Zürich, te na ovakav, direktan način predstaviti se našim potencijalnim turistima, rekla je Ivana Matušan dodavši da je definitivno najviše interesa pokazano za gastronomski dio prezentacije u kojem su glavnu ulogu imali supružnici Pende iz restorana „Leut“.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime