Home Vijesti Članovi Torcide Rab na Dan grada Raba čisteći okoliš prikupili 850 kg otpada

Članovi Torcide Rab na Dan grada Raba čisteći okoliš prikupili 850 kg otpada

0
Članovi Torcide Rab na Dan grada Raba čisteći okoliš prikupili 850 kg otpada

Foto: Foto: Torcida Rab

 

U akciji je sudjelovalo 30 vrijednih članova Torcide Rab, koji su se nakon jutarnjeg okupljanja, sukladno preporukama i uz pridržavanje mjera socijalnog distanciranja, podijelili u manje skupine i tako krenuli na ciljane lokacije čišćenja. Ovoga puta to su primarno bile plaže i okoliš uz njih na relacijama: Crkva sv. Stjepana – Ošit – Puntica – uvale nakon Puntice, zatim Artić – Petrac, pa područje ispod grada do samostana sv. Eufemije, plaže Mel i Kaštelina u Kamporu, te plaža Fuža u Supetarskoj Dragi.

Rab danas oglas

 

O uspješnosti akcije dovoljno govori podatak da je ukupno prikupljeno 850 kg raznog otpada, a da članovi Torcide Rab na ovome ne misle stati, pokazuje njihov interes za organiziranjem i sudjelovanjem na idućim akcijama čišćenja okoliša.

 

Iz Dundova d.o.o. stigla je i iskrena zahvala KNH “Torcida Rab”, uz napomenu da će oni kao ekološki osviješteno komunalno društvo i nadalje podržavati sve skupine i pojedince u akcijama koje za rezultat imaju čisti okoliš i podizanje ekološke svijesti na otoku. „Također, poručuju iz “Dundova”, nadamo se kako će ovakve akcije doprinijeti buđenju ekološki svijesti kod neodgovornih pojedinaca, te da će i oni konačno naučiti odgovorno zbrinjavati vlastiti otpad, a u tome im sudionici ovakvih hvalevrijednih akcija mogu biti uzor.“

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime