Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 21 Svibanj 2020 13:43

Dječji vrtić Pahuljica - Nova obavijest za roditelje koja vrijedi od 25. svibnja sukladno novima mjerama HZZJZ

Napisao/la DV Pahuljica Rab
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Poštovani roditelji, sukladno uputama HZJZ-a i kompletnoj epidemiološkoj situaciji Dječji vrtić „Pahuljica” počinje s redovnim radom 25. svibnja 2020. godine. S tim danom započinjemo s naplatom usluge za sve korisnike osim onih koji su se odlučili za ispis s krajem mjeseca svibnja i ranije.
Molimo vas da slijedite upute koje se dosta razlikuju od dosadašnjeg dolaska u vrtić kao i odlaska.

 

  • Ulazna vrata vrtića bit će zaključana. Po dolasku pozvonite i pričekajte dolazak službene osobe. Dolazak će se odvijati isključivo u periodu od 6.30 do 08.30 sati, nakon toga dolazak nije moguć pa vas molimo da to poštujete.
  • Ukoliko se ispred vas nalazi drugi roditelj, ostanite na preporučenoj distanci od 1,5 metara odnosno izvan zgrade vrtića dok roditelj koji je ispred vas ne izađe iz predprostora.
  • Roditelj ne ulazi u prostor vrtića.
  • Odgajatelj ili neki drugi za to zaduženi djelatnik preuzima dijete i obilježeni ruksak ili vrećicu s rezervnom odjećom i djetetovim stvarima (samo dude i boce) za cijeli tjedan ispred ulaza. Kada se dolazak djeteta ustali, čiste će se stvari donositi petkom (ruksak ili vrećica stoji ne korišten preko vikenda i počinje se koristiti tek nakon pauze od 48 sati)
  • Da bi mogli boraviti u ustanovi, osoblje i djeca moraju biti u potpunosti zdravi (bez simptoma)
  • U slučaju pojave temperature dok dijete boravi u vrtiću roditelj je obavezan odmah po pozivu doći po dijete i obratiti se liječniku te odmah nakon obavljenog pregleda javiti informacije o zdravstvenom stanju djeteta matičnom odgajatelju.
  • U slučaju bilo kakvih simptoma bolesti bez temperature (iscjedak iz nosa, kašalj, kožne promjene, proljev, povraćanje) odgajatelj će pozvati roditelja i roditelj je obavezan doći po dijete
  • Do daljnjega, nije moguće donošenje igračaka od kuće kao i dekica, jastuka, četkica za zube pa vas najljepše molimo da to ne činite.
  • Prilikom dolaska po dijete slijedit će se istu proceduru; dijete će vam predati odgojitelji u istom prostoru kao pri preuzimanju djeteta u vrtić, a odlazak je moguć isključivo u periodu od 12. 30 sati do 13.00 sati i od 15.00 do 16.30 sati. Molimo vas da termin odlaska ujutro pri dolasku prenesete odgajatelju ili dežurnoj osobi na ulazu.

 

Za sve nejasnoće slobodno se obratite svojim matičnim odgajateljima ili nazovite na tel; 051 724 224, 051 777 115, 0916445202.

Pročitano 815 puta