logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Petak, 29 Svibanj 2020 06:19

Novi termin online edukacije "Poslovanje malih iznajmljivača u doba pandemije" / (uto.) 2.6. u 20h

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Novi termin online edukacije "Poslovanje malih iznajmljivača u doba pandemije" / (uto.) 2.6. u 20h Foto: Hrvoje Hodak

Nakon što je, uz sudjelovanje 70 polaznika, u srijedu 27. svibnja uspješno održana prva online edukacija na temu "Poslovanje malih iznajmljivača u doba pandemije", zbog velikog interesa novi termin dogovoren je za utorak, 2. lipnja u 20.00 sati.

 

Ova edukacija, koju zajednički organiziraju Turistička zajednica grada Raba i Udruga privatnih iznajmljivača grada Raba u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o., nastoji dati odgovore iznajmljivačima na širok spektar aktualnih pitanja u kontekstu pandemije, od pojašnjenja administrativnih promjena, novosti vezanih uz kućni red, pa do uporabe predložaka, COVID-19 protokola te uređenja objekta, čišćenje apartmana i komunikacije s gostima.

 

Edukacija je besplatna za iznajmljivače koji pripadaju TZG Raba, a da bi prisustvovali online sastanku trebaju se pribilježiti na broj telefona 051 724 064 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Pristup edukaciji neće biti moguć bez poziva (linka) kojeg će dobiti svi prijavljeni na svoj mail, te će se klikom na link priključiti edukaciji, bez ikakvih prijava ili skidanja aplikacija. Predviđeno trajanje edukacije je dva školska sata. Broj sudionika je limitiran na 100.

Pročitano 1083 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1