Home Vijesti Boris Reinić pobjednik Memorijala Ante Simonelli i 20. Kupa grada Raba u podvodnom ribolovu

Boris Reinić pobjednik Memorijala Ante Simonelli i 20. Kupa grada Raba u podvodnom ribolovu

0
Boris Reinić pobjednik Memorijala Ante Simonelli i 20. Kupa grada Raba u podvodnom ribolovu

Foto: RabDanas

 {gallery}Kup Raba i Memorijal Ante Simonelli{/gallery}

 

Rab danas oglas

Iz rapske je luke put svojih pošta, točno u 9.00 sati, otplovilo 15 podvodnih ribolovaca u pratnji barkarijola. 

 

Ukupno je ulovljeno 120,5 kilograma ribe, od čega se 23 kg odnosilo na ulovljenu ribu prve skupine, dok je ostatak od 97,5 kilograma činila divljač (ugor, murina, grdobina) koja se prema propozicijama bodovno obračunava samo ako je teža od 2.500 grama.

 

Nakon uplovljavanja natjecatelja u rapsku luku u ranim poslijepodnevnim satima, uslijedila je predaja ulova, a potom i službeno vaganje kojim su potvđene pretpostavke iskusnijih promatrača, da je pobjednik Memorijala Ante Simonelli i 20. Kupa grada Raba 56-godišnji riječki ribolovac, rapski zet, nekadašnji hrvatski reprezentativac i državni prvak Boris Reinić (ŠRD Luben Rijeka) s ostvarenih 14012 težinskih bodova. Reinić je i ovim rezultatom samo još jednom pokazao kako veteranski status nimalo ne škodi njegovoj formi i ribolovnoj vještini s kojom uspješno parira daleko mlađim natjecateljima. Odmah iza Reinića, na drugo mjesto plasirao se prošlogodišnji pobjednik Marjan Perčinić (ŠRK Dolin Rab) s 11858 bodova, dok je treće mjesto pripalo Reinićevom klupskom kolegi Dariju Babiću koji je prikupio 10798 bodova. Babiću je pripala i medalja za naj-ulov. Riječ je o škarpini koja je težila 1.020 grama.

 

Podvodnim ribolovcima ŠRK Dolina ovo je ujedno bilo i klupsko natjecanje u kojem je prvo mjesto pripalo Marjanu Perčiniću, drugo Sebastianu Travašu koji je u ukupnom poretku bio četvrti, dok je treći najbolji među članovima ŠRK Dolina bio Andrej Petrović – šesti u ukupnom poretku.

 

Zahvaljujući produkciji Video studija Piloto, zanimljivo i posebno napeto iščekivanje rezultata vaganja ulova na terasi restorana “Šanpjer” bilo je moguće pratiti uživo na Youtube kanalu i facebook stranici RabstreamTV-a.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime