logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Četvrtak, 25 Lipanj 2020 04:42

Zajedničkim vježbanjem na otvorenom na Rabu obilježen Međunarodni dan joge

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Rab se i ove godine pridružio velikom broju gradova u Hrvatskoj i svijetu koji su programom otvorenim za sve zainteresirane građane obilježili Međunarodni dan joge. 

 

Rabljani su to učinili dvodnevnim zajedničkim vježbanjem pod sunčanim nebom, najprije u nedjelju 21. lipnja, na prekrasnoj lokaciji kod gradskog kupališta na Banovoj vili, pod vodstvom mlade voditeljice joge Dore Valovičić, a zatim i u ponedjeljak 22. lipnja, na Trgu sv. Kristofora, pod vodstvom Bogdane Vukasović.

- "Bilo nam je veliko zadovoljstvo i ove godine u Varošu pozdraviti našu dragu učiteljicu Melaniju Zdjelar koja je prije 20 godina na neki način dovela jogu na naš otok. Među nama vježbačima bilo je i podosta onih sa sjedim kosama koji su prije dva desetljeća, upravo na poticaj gospođe Melanije, započeli svoje druženje s jogom, ali što je najvažnije, pridružio nam se i lijepi broj djece. Htjela bih ovim putem zahvaliti svima koji su se odazvali našem pozivu i sudjelovali u vježbanju, ali i svima koji su svojom dobrom namjerom podržali ovaj događaj. Ponajviše hvala dječici koja su nas svojom prisutnošću i entuzijazmom i ovoga puta najviše razveselila", poručila je Bogdana.

Pročitano 1273 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 

 

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1