logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Četvrtak, 25 Lipanj 2020 06:55

Održana redovna godišnja skupština DVD-a Lopar

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

U uvjetima prilagođenim trenutnoj situaciji s koronavirusom, DVD Lopar odražao je svoju redovnu godišnju Skupštinu na kojoj su jednoglasno usvojena izvješća za 2019. godinu.

 

Loparski su vatrogasci skupštinu održali bez prisustva gostiju iz prijateljskih DVD-ova, u nešto skromnijoj atmosferi, ali s osjećajem ponosa na sve ostvareno i odrađeno u prošloj godini.


Direktor KTD Lopar Vrutak i Loparko, Zdenko Jakuc u svojem je obraćanju istaknuo kako je pravo bogatstvo u svojem mjestu imati 50-ak ljudi koji su u svim situacijama spremni pomoći, a zamjenik načelnika Općine Lopar, Dominik Paparić, pohvalio je rad DVD-a Lopar kao jedne od najbrojnijih i i najaktivnijih udruga u Loparu.

 

U ovoj godini bivši i počasni zapovjednik DVD-a Lopar, Frane Perić, slavi 40 godina aktivnog bavljenja vatrogastvom, a obzirom na okolnosti, priznanje će mu biti uručeno u prvoj slijedećoj svečanoj prigodi.

 

Na samom kraju, predsjednik DVD-a, Marin Mušćo, zahvalio se svima koji doprinose radu društva, posebno Općini Lopar, bez čije bi financijske pomoći funkcioniranje DVD-a i nabavka opreme bilo nemogući.

 

Nakon Skupštine, u dvorištu doma nastavljeno je druženje uz prigodni domijenak.

Pročitano 1455 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1