logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 01 Srpanj 2020 10:02

Besplatni udžbenici za sljedeću školsku godinu

Napisao/la OŠ Ivana Rabljanina Rab
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Prema Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za učenike osnovne škole udžbenici za sve predmete (i obavezne i izborne) bit će osigurani iz državnog proračuna. Dakle, roditelji ih ne moraju kupovati, nego će ih preuzeti u školi na početku sljedeće nastavne godine! Popis udžbenika koji će se koristiti u šk. god. 2020./21. dostupan je na sljedećoj poveznici: Udžbenici.

 

Hvala svim roditeljima i učenicima koji su vratili besplatno im dodijeljene udžbenike u očuvanom stanju. Većina vraćenih udžbenika moći će se stoga koristiti i u sljedećoj školskoj godini, a Škola mora dokupiti eventualne razlike u broju udžbenika, radne udžbenike te nove udžbenike za razrede koji ulaze u kurikularnu reformu.

 

Roditelji kupuju druge obrazovne materijale, odnosno radne bilježnice, zbirke, atlase, likovne mape i sl. Popis drugih obrazovnih materijala koje kupuju roditelji bit će objavljen na web stranici Škole 15. 7. 2020. Podsjećamo roditelje da se pri kupnji drugih obrazovnih materijala vode isključivo službenim popisom s web stranice Škole, a ne popisima različitih web trgovina!

Pročitano 1407 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1