logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Petak, 18 Prosinac 2015 15:27

Sanjam bijeli Božić

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Sanjam bijeli Božić Foto: Hrvoje Vrtodušić

''Svaka pahuljica je jedinstvena, posebna, unikatna. Ne postoje dvije iste. I koliko li je samo kreativan Stvoritelj koji stvara sva ova prekrasna čuda od kojih smo i mi sami pravo i prekrasno čudo, također jedinstveni i neponovljivi.'', riječi su kojima je ravnateljica S. Grozdanić pozdravila sve okupljene na tradicionalnom božićnom koncertu djece DV ''Pahuljica'' kojim su i ove godine poželjela svojim sugrađanima i svom otoku blagoslovljen Božić.

Ovaj, slobodno možemo reći, glazbeni spektakl održao se u prepunoj gradskoj sportskoj dvorani koja je pretvorena u pravu snježnu idilu spretnim i vrijednim rukama odgajateljica. Sve prisutne kroz program su vodile odgajateljica Tamara Malunac i debitantica u voditeljskom poslu, 6-godišnja Ella Macolić iz PO Supetarska Draga. Koncert je započeo dirljivom izvedbom pjesme Hallelujah pjevačkog zbora O.Š. Ivana Rabljanina, a tijekom večeri izmjenjivao se repertoar različitih božićnih pjesama, recitacija i plesa koje su djeca pripremala s puno srca i truda. Mame, tate, sestre, braća, bake i djedovi svesrdno su bodrili svoje mališane s tribina dajući im svima veliki pljesak. Posebice se moramo zahvaliti prof. Juliji Dumić koja je s učenicima Glazbene škole I.M. Ronjgov pridonijela cjelokupnoj atmosferi kao i pjevačkom zboru O.Š. Ivana Rabljanina Rab pod vodstvom prof. Lući Vrtodušić te članicama ŽRK Rab. Nakon koncerta gosti su imali priliku posjetiti prodajnu izložbu na kojoj su se našle različite rukotvorine naših vrijednih roditelja, djece i odgojitelja.

''I za kraj zatvorite oči, zamislite te svjetlucave snježne dijamante, te pahuljice koje se spuštaju u lepršavom plesu i doživite u svom srcu ovu prekrasnu čaroliju, to prelijepo čudo prosuto iz zimskog oblaka i osjetite bajku, provozajte se saonicama Snježne kraljice kroz priču o pahuljama, sanjajte bijeli Božić…''

Izvor: Maja Pirak, Dječji vrtić Pahuljica

Pročitano 1152 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1