logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Četvrtak, 16 Srpanj 2020 18:19

Prijem za dugogodišnjeg gosta Raba i izbornika mlade rukometne reprezentacije Wiesbaden/Frankfurt Olivera Cychyja

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Prijem za dugogodišnjeg gosta Raba i izbornika mlade rukometne reprezentacije Wiesbaden/Frankfurt Olivera Cychyja Foto: Hrvoje Hodak

Gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, direktorica Ureda TZG Raba Ivana Matušan i voditelj marketinga TZG Raba Luka Perčinić, u četvrtak 16. srpnja, u Maloj vijećnici Grada Raba ugostili su gospodina Olivera Cychyja, izbornika mlade rukometne reprezentacije Wiesbaden/Frankfurt i dugogodišnjeg gosta Raba, zajedno s njegovom obitelji i gospođom Marijom Staničić na čijoj kamporskoj adresi godinama odsjedaju.

 

Gospodin Cychy veliki je zaljubljenik u Hrvatsku te posebice u otok Rab, na koji sa svojom obitelji dolazi već više od 20 godina. Riječ je o dugogodišnjem uspješnom rukometnom treneru kluba Ober Eschbacha iz grada Bad Homburga, te izborniku mlade rukometne reprezentacije Wiesbaden/Frankfurt (Hessen), što je bio dodatni razlog za prijem u Gradu Rabu, na kojem se, između ostalog, razgovaralo i o mogućoj suradnji ovog rukometnog stručnjaka s rapskim rukometnim klubovima, u vidu organizacije trening kampova i razmjene iskustava s našim trenerima.

 

Gradonačelnik Raba zahvalio je gospodinu Cychyju na dugogodišnjoj vjernosti Rabu, baš kao i gospođi Mariji Staničić na izvrsno odrađenoj domaćinskoj ulozi, naglasivši kako su upravo gosti koji se iz godine u godinu vraćaju Rabu, najbolji i najiskreniji promotri otoka.

Da je tomu tako potvrdio je i gospodin Cychy kazavši kako je i sam prvi puta na Rab došao zahvaljujući preporuci prijatelja. Osim što se istinitim pokazao prijateljev opis Raba kao idealne destinacije za male nautičare, kao jedan od najvažnijih razloga ponovnih dolazaka na naš otok naveo je i iskrenu gostoljubivost obitelji gospođe Marije Staničić, na adresi Kampor 315.

 

Gospodin Cychy se na kraju svojeg obraćanja zahvalio Gradu Rabu i TZG Raba na prijemu, ukazanoj pažnji i prigodnim poklonima, te je također i sa svoje strane izrazio želju za suradnjom s lokalnim rukometnim klubovima, o čijem je radu već upoznat kroz kontakte s glavnim trenerom MRK Arba Rab, gospodinom Davorom Šunjićem.

 

Nakon završetka protokolarnog dijela prijema u prostoru Male gradske vijećnice, tijekom kojega su, sukladno propisanim mjerama republičkog Stožera CZ, svi prisutni morali nositi maske za lice, uslijedio je i onaj neformalniji u kojemu su, ovoga puta bez maski, svi zajedno prošetali od Trga Municipium Arba do Pjacete i natrag.

Pročitano 1459 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1