Home Vijesti Prijem za dugogodišnjeg gosta Raba i izbornika mlade rukometne reprezentacije Wiesbaden/Frankfurt Olivera Cychyja

Prijem za dugogodišnjeg gosta Raba i izbornika mlade rukometne reprezentacije Wiesbaden/Frankfurt Olivera Cychyja

0
Prijem za dugogodišnjeg gosta Raba i izbornika mlade rukometne reprezentacije Wiesbaden/Frankfurt Olivera Cychyja

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Gospodin Cychy veliki je zaljubljenik u Hrvatsku te posebice u otok Rab, na koji sa svojom obitelji dolazi već više od 20 godina. Riječ je o dugogodišnjem uspješnom rukometnom treneru kluba Ober Eschbacha iz grada Bad Homburga, te izborniku mlade rukometne reprezentacije Wiesbaden/Frankfurt (Hessen), što je bio dodatni razlog za prijem u Gradu Rabu, na kojem se, između ostalog, razgovaralo i o mogućoj suradnji ovog rukometnog stručnjaka s rapskim rukometnim klubovima, u vidu organizacije trening kampova i razmjene iskustava s našim trenerima.

Rab danas oglas

 

Gradonačelnik Raba zahvalio je gospodinu Cychyju na dugogodišnjoj vjernosti Rabu, baš kao i gospođi Mariji Staničić na izvrsno odrađenoj domaćinskoj ulozi, naglasivši kako su upravo gosti koji se iz godine u godinu vraćaju Rabu, najbolji i najiskreniji promotri otoka.

Da je tomu tako potvrdio je i gospodin Cychy kazavši kako je i sam prvi puta na Rab došao zahvaljujući preporuci prijatelja. Osim što se istinitim pokazao prijateljev opis Raba kao idealne destinacije za male nautičare, kao jedan od najvažnijih razloga ponovnih dolazaka na naš otok naveo je i iskrenu gostoljubivost obitelji gospođe Marije Staničić, na adresi Kampor 315.

 

Gospodin Cychy se na kraju svojeg obraćanja zahvalio Gradu Rabu i TZG Raba na prijemu, ukazanoj pažnji i prigodnim poklonima, te je također i sa svoje strane izrazio želju za suradnjom s lokalnim rukometnim klubovima, o čijem je radu već upoznat kroz kontakte s glavnim trenerom MRK Arba Rab, gospodinom Davorom Šunjićem.

 

Nakon završetka protokolarnog dijela prijema u prostoru Male gradske vijećnice, tijekom kojega su, sukladno propisanim mjerama republičkog Stožera CZ, svi prisutni morali nositi maske za lice, uslijedio je i onaj neformalniji u kojemu su, ovoga puta bez maski, svi zajedno prošetali od Trga Municipium Arba do Pjacete i natrag.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime