Home Vijesti Obavijest o odlasku u Gospić i na Ljubovo povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Obavijest o odlasku u Gospić i na Ljubovo povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

0
Obavijest o odlasku u Gospić i na Ljubovo povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Foto: RabDanas

 

Zbog epidemiološke situacije nastale uslijed pojave zaraze koronavirusom ove se godine neće organizirati odlazak u Gospić i na Ljubovo autobusom, već isključivo osobnim automobilima.

Rab danas oglas

 

Za osobne automobile osiguran je prijevoz trajektom koji polazi iz Mišnjaka 4. kolovoza 2020. godine u 6,45 sati, a vlasnici automobila na trajektnom pristaništu Mišnjak pred polazak trajekta mogu podići identifikacijski natpis LJUBOVO 2020. temeljem kojeg im je osiguran besplatan prijevoz trajektom.

 

Dolazak u Gospić planiran je oko 8,30 sati, a u 8,45 sati delegacije će položiti vijence i zapaliti svijeće kod Spomen križa na Gradskom groblju u Gospiću. Slijedi okupljanje svih sudionika kod Gradske tržnice Gospić s koje se u 9,15 sati organizirano kreće prema Ljubovu.

 

Na Ljubovo bi prema planu trebalo stići u 9,45 sati, a u 9,50 sati uslijedit će polaganje vijenaca i paljenje svijeća poginulima i umrlima za Domovinu na Spomen-obilježju poginulim braniteljima. U 10,00 sati na otvorenom sveta misa za sve poginule i umrle hrvatske branitelje.

 

Prijave se vrše do 3. kolovoza 2020. godine (ponedjeljak) do 12,00 sati, u uredovno vrijeme, na broj telefona 777-460.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime