logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 12 Kolovoz 2020 08:33

Elisabeth, Tanja i Herbert Leonhardt 32 godine vjerni Loparu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Elisabeth, Tanja i Herbert Leonhardt 32 godine vjerni Loparu Foto: TZO Lopar

Danas je u vijećnici Općine Lopar upriličen svečani prijem za obitelj Leonhardt koja već 32 godine uzastopno dolazi u Lopar.

 

Već prilikom prvog posjeta Loparu, kada su odsjeli kod Antice i Josipa Borića, zaljubili su se u Lopar, njegove prekrasne plaže, prirodu i gostoljubivost domaćina.

Tijekom tih 30-ak godina Lopar su preporučili brojnim prijateljima, obitelji i radnim kolegama, a i dalje će to činiti jer je, kako kažu, Lopar idealna destinacija za provođenje godišnjeg odmora.

 

Zadnjih nekoliko godina dolaze kod Zdenke i Bisera Pećarine jer im odgovara blizina plaže Mel na kojoj se uvijek kupaju. Prije su imali gliser pa su istraživali brojne loparske uvale, a danas im više odgovara ležanje na plaži i kupanje u plitkom i toplom moru.

Kažu kako je primjetan turistički razvoj Lopara, ulaganje u komulano opremanje plaža, bolja je trgovačka ponuda, više je restorana i turisti imaju sve što im treba. Nadaju se da će i benzinska postaja, na koju su se bili navikli, dogodine ponovno biti u funkciji. Smještaj za svoj godišnji odmor za slijedeću godinu već su rezervirali, te ističu kako će u Lopar dolaziti dokle god budu mogli.

 

Priznanje i prigodne poklone uručili su pročelnica JUO Općine Lopar, Manuela Ivanić i direktor Ureda TZO Lopar, Marin Mušćo.

Pročitano 531 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1