Home Vijesti Elisabeth, Tanja i Herbert Leonhardt 32 godine vjerni Loparu

Elisabeth, Tanja i Herbert Leonhardt 32 godine vjerni Loparu

0
Elisabeth, Tanja i Herbert Leonhardt 32 godine vjerni Loparu

Foto: Foto: TZO Lopar

{gallery}Vjerni gosti Lopara{/gallery} 

Već prilikom prvog posjeta Loparu, kada su odsjeli kod Antice i Josipa Borića, zaljubili su se u Lopar, njegove prekrasne plaže, prirodu i gostoljubivost domaćina.

Rab danas oglas

Tijekom tih 30-ak godina Lopar su preporučili brojnim prijateljima, obitelji i radnim kolegama, a i dalje će to činiti jer je, kako kažu, Lopar idealna destinacija za provođenje godišnjeg odmora.

 

Zadnjih nekoliko godina dolaze kod Zdenke i Bisera Pećarine jer im odgovara blizina plaže Mel na kojoj se uvijek kupaju. Prije su imali gliser pa su istraživali brojne loparske uvale, a danas im više odgovara ležanje na plaži i kupanje u plitkom i toplom moru.

Kažu kako je primjetan turistički razvoj Lopara, ulaganje u komulano opremanje plaža, bolja je trgovačka ponuda, više je restorana i turisti imaju sve što im treba. Nadaju se da će i benzinska postaja, na koju su se bili navikli, dogodine ponovno biti u funkciji. Smještaj za svoj godišnji odmor za slijedeću godinu već su rezervirali, te ističu kako će u Lopar dolaziti dokle god budu mogli.

 

Priznanje i prigodne poklone uručili su pročelnica JUO Općine Lopar, Manuela Ivanić i direktor Ureda TZO Lopar, Marin Mušćo.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime